☀️Yin Yoga Boost☀️

YINYOGA * MINDFULLNESS * MEDITATIONER

 Event

YIN YOGA BOOST – FOR ALLE KROPPE 

 


YIN YOGA BOOST

Hen over 6 uger har du muligheden for at STARTE eller holde fast i en god vane. Programmet er lagt for dig. Du deltager og laver en masse yinyoga hjemme hos dig selv eller hvor det passer dig – og når det passer dig.

 

KROP & SIND ARBEJDES GODT IGENNEM

UGE 1 – SUNDHED TIL KVINDEKROPPEN, vi løsner nakke/skuldre

UGE 2 – FOKUS PÅ AT SKABE PLADS OG SLIPPE – vi arbejder med hofter/baller/psoasmuskel

UGE 3 – CHI OG KROPPENS MERIDIANER – vi stimulerer kroppens organer til en bedre balance. Vi slipper pms, hedeture, eksemer … 

UGE 4 – SMIDIG RYG & LÆND – vi strækker, løsner, blødgør til mere bevægelsesfrihed

Vær med og oplev:

 • færre tanker
 • bedre nattesøvn
 • færre smerter
 • en mere smidig krop
 • mere overskud, energi og glæde

Du får et overskud og en livsglæde der bringer dig i RO & BALANCE, mere rummelig og glad.

 

 

Vi giver kroppen lidt opmærksomhed 3 x ugentligt. Vi bevæger, strækker, styrker og afspænder kroppen. Dette krydres med fokus på åndedrættet samt åndedrætsøvelser. Der er et skønt kombineret indhold der tilgodeser hele kroppen.

Uanset titel / fokus / tema stimulerer vi kroppens meridianer i alle stillinger. Vi stimulerer både når vi strækker og når vi komprimerer kroppen.

Når vi arbejder med én ting påvirker vi hele tiden noget andet. Ex.: arbejder vi med hofterne arbejder vi også typisk med lever-/galdeblære meridianerne, som afhjælper bl.a. eksem, pms og hedeture.

De sekvenser du får adgang til er mellem 15 og 90 minutters varighed. DU HAR ADGANG TIL AL MATERIALE I 6 UGER.

3 gange om ugen (dag 1-3-6 fra tilmelding) i 4 uger modtager du en yoga e-mail, hvor der er fokus på DIG og DIN krop. Du får samtid en NY REFLEKTION TIL HVER DAG. Hermed får du mulighed for at lave en eller flere nye intentioner for dit liv. At skabe små eller store ændringer der tilfører dit liv det du ønsker. De sidste 2 uger kan du vælge de videoer du synes allerbedst om, i den mængde du har brug for.

GRATIS YOGAVIDEO – SE NEDERST PÅ SIDEN smile

DU BLIVER GUIDET I:

 

 • Yin Yoga
 • Meditationer
 • Mindfullness
  LÆS MERE OM HVAD YIN YOGA, MEDITATIONER M.V. ER FOR EN STØRRELSE: klik på billedet

Du kan få adgang på 2 måder:

1. Du køber dette ene Event YIN YOGA BOOST for 299 kr.

ELLER

2. Meld dig ind i yogaklubben DIT YOGA UNIVERS – LIGE NU KUN 149 kr./md. (INGEN BINDING)

Dette Event YIN YOGA BOOST er GRATIS for medlemmer. Der starter jævnligt nye GRATIS events for medlemmer. I yogaklubben er der ubegrænset adgang til +160 yogavideoer samt jævnlig online LIVE undervisning. Og du kan altid få hjælp af Sanna.

LÆS MERE OM YOGAKLUBBEN HER

GIV KROP & SIND EN PAUSE – DELTAGE OG OPLEV

 • Færre sygedage
 • Mere energi og glæde
 • Færre smerter og spændinger
 • Mere styrke og smidighed i kroppen
 • Bedre koncentrationsevne
 • Mere overskud
 • Bedre hukommelse
 • Mindre stress, angst & depression

HØR HVAD DELTAGERE SOM TIDLIGERE HAR LAVET YOGA MED SANNA, SIGER OM OPLEVELSEN:

“Jeg vil anbefale dette. Jeg er imponeret over hvad det har givet mig”. // Tanja Nordby

“Sanna har en skøn stemme, hun er så fin, tiltalende og dygtig. Det har givet mig lyst til mere yoga.” // Dorte Uldall

“Sanna er super dygTig, behagelig og har en skøn stemme. Jeg er sluppet af med langvarige smerter, som jeg har gået til behandling for i måneder. Mange af mine ømme steder er forsvundet og jeg har lyst til mere.”// Heidi Gade

“Sanna har en behagelig skøn stemme, hun er dygtig, dejlig og helt nede på jorden. Hun er nem at forstå. Jeg vil gerne have mere.” // Ann L. Gyldenløve

 

Jeg har fået glæde og ro, balance i krop og sind. Det har været meget givende. Jeg har “fundet hjem” i yin-yogaen. // Mette J. Knixbüll

 

 

Vidste du godt at det er via åndedrættet vi udskiller de fleste affaldsstoffer fra kroppen? Omkring 70% af de affaldsstoffer der forlader kroppen udskilles via åndedrættet – derfor er det SÅ VIGTIGT at vi trækker vejret dybt flere gange om dagen. Vi kommer nemt til at spænde op omkring skuldre & nakke med hovedpine til følge, hvis vi ikke trækker vejret ordentligt.

Hele perioden har du mulighed for at nære og ære kroppen. Bare at være med den, men også acceptere den – lige præcis som den ser ud. Med de skavanker den har – og de udfordringer der er i DIT LIV.

Yogaen vil hjælpe dit til at geare ned og blive klar til at møde hverdagen med mere RO og værende i en bedre balance, uden det nødvendigvis føles så hektisk, som du nogen gange kan opleve. Det kan også være du deltager, fordi det er nemt at blive guidet til brug af de forskellige yogaprogrammer. Måske har du tidligere dyrket yinyoga, og ved, at det gavner dig én eller flere gange om ugen – du skal blot lige i gang igen.

 

Brug de næste uger på DIG med den indsats du foretrækker. At finde ind til DIN kerne. At finde ind i en ro og balance du måske har længtes efter. Igen mærke glæde og forventning til tiden der kommer. Også at få lavet en god ny vane – MIG-tid, bare lidt hver dag, eller nogle gange om ugen.

Lad det at være på yogamåtten være MIG TID.
Tid til igen at mærke kroppen, at blive mere bevidst om hele DIG. Mærke hvordan du har det i krop, sind, følelsesliv og mærk hvordan du intuitivt god ved, hvilken retning du skal gå.

Helt grundlæggende at mærke, at DU er god nok, lige præcis som du er.

I dette forløb, har du mulighed for at lave yogasekvenser flere gange om ugen. At holde kroppen “ved lige” uden at bruge for megen tid. Der er megen frihed i at kunne gøre det dér hvor du er og når det passer ind. Du har muligheden for at lave lidt men godt – eller kombinere videoerne så du får lidt længere sekvenser.

Du har adgang til 12 yogavideoer og 20 videoer med YOGA TEKNIK i alle 6 uger. De første 4 uger kan du evt. vælge at følge programmet. I programmet får du 3 yogamails om ugen med en konkret video evt. med yoga teknik videoer der tilhører dagens yogavideo.

Alt sammen, så du får en længere periode med mulighed for at styrke, strække og afspænde krop og sind HVOR SOM HELST – OG NÅR SOM HELST, så du har overskud og glæde til det du ønsker at bruge DIN TID PÅ.

 

Jeg har lige deltaget i Online Eventet Hyldest til Kvindekroppen.

Jeg fik hvad jeg havde forventet og rigtig meget mere?

Jeg anbefaler gerne til andre, fordi det gør en forskel og jeg kan mærke på min krop og sind det bare er godt.

Efter en omgang yoga føler jeg ro og kan mærke, at kroppen er mere let og smidig. Dog har jeg udfordringer når en stilling tager for længe, så bliver jeg rastløs ?

Jeg vil gerne være med til et online event igen.

Tak til dig Sanna du gør det virkelig godt,  jeg er stor fan?

Gitte Haven

Jeg har lige deltaget i Hyldest til Kvindekroppen.

Jeg er begejstret. Jeg har lavet yoga for mange år siden. Du fortæller det så det er til at forstå. Du viser mange måder man kan gøre det på (har dårligt knæ).

Jeg kan KUN anbefale flere oplevelser med dig Sanna. Jeg er med i onlineklubben – så kan jo være med GRATIS.

Tak for dig.laughing

Hanne Larsen

AFHÆNING AF ÅRSTID, HVIS VEJRET TILLADER – tag yogamåtten med udendørs. I haven, terassen, på båden, altanen, skoven, stranden – hvor som helst – når som helst.

TUSIND tak endnu en skøn omgang yoga. Med din blide stemmeføring bliver man henført til roen inde i en. Sanna, din måde at forklare og vise yogaen på, er for mig unik. Du formår virkelig at skabe ro, nærvær, god karma og ikke mindst skabe rum for at alle kan være netop dem, som man er. Du udviser en medfølelse og forståelse som er sjældent set. TAK. 

Lone Christensen

GRATIS VIDEO MED YOGA FOR RYG & LÆND

DIN YOGALÆRER

 

Sanna er uddannet yogainstruktør i Hatha & Yin yoga. Har flere tusind timers undervisningserfaring og er i fordybelse omkring hormonernes påvirkning af kroppen. Hun skal afsted i juni 2020 på yderligere 50 timers yin yoga uddannelse. Hun får også sin inspiration fra Dinah Rodriques, en fantastisk kvinde på over 90 år, som er ophavskvinde til Hormon Yoga Therapy. ….. SE MERE