PRIVATLIVSPOLITIK

 

Når du bevæger dig ind på YOGA by SANNA, indsamles oplysninger om dig.

Nedenstående privatlivspolitik forklarer YOGA by SANNAs praksis vedrørende indsamling, brug og videregivelse af bestemte oplysninger, herunder dine personoplysninger, når du benytter vores tjeneste. Formålet med privatlivspolitikken er at informere dig om vores behandling af dine personoplysninger og sikre dig, at dine personoplysninger behandles med respekt og i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning.

YOGA by SANNA passer godt på dine personoplysninger. YOGA by SANNA har truffet alle de sikkerhedsforanstaltninger, som er nødvendige for at sikre, at dine personoplysninger er beskyttet mod uautoriseret adgang og brug.

YOGA by SANNA er dataansvarlige for behandlingen af dine personoplysninger.

Hvornår?

YOGA by SANNA indsamler personoplysninger om dig, når:

Du opretter et medlemskab hos YOGA by SANNA eller ændrer på et eksisterende medlemsskab

Du benytter YOGA by SANNAs tjenester, herunder website eller app

Du bestiller eller modtager gavekort til YOGA by SANNA

Du anvender et værktøj fra YOGA by SANNA, f.eks. “Favoritter” eller “Playliste”

Du inviterer dine venner til at benytte YOGA by SANNA

Du kommenterer på videosekvenser eller blogindlæg fra YOGA by SANNA

Du tilmelder dig YOGA by SANNA nyhedsbrev

Du sender en fejlmelding eller kontakter YOGA by SANNA kundeservice i anden sammenhæng

Du følger YOGA by SANNA på Facebook, Instagram eller en tilsvarende tredjepartstjeneste, som selvstændigt styrer personoplysninger

Du besvarer henvendelser fra YOGA by SANNA

Der i øvrigt er brug for at forbedre eller kontrollere kundeforholdet mellem dig og YOGA by SANNA

YOGA by SANNA indsamler endvidere oplysninger gennem vores egne eller tredjeparters cookies og lignende sporingsteknologier, som kan spore dine aktiviteter og valg, dvs. når du besøger vores hjemmeside.

Hvilke?

YOGA by SANNA indsamler stamdata i forbindelse med oprettelsen af dit medlemskab, f.eks. dit navn, bopælsadresse, e-mailadresse, password, telefonnummer, køn og alder.

Når du besøger YOGA by SANNAs hjemmeside, indsamles data om din brugeradfærd, visninger og tekniske data, herunder din IP-adresse samt ændringer i forbindelse med eller af dit medlemskab hos YOGA by SANNA.

Hvis du benytter værktøjer fra YOGA by SANNA, herunder profilbilleder, kommentarfunktion, playliste, favoritter og kalenderfunktion, indsamles det data du knytter til funktionerne.

Endvidere tæller YOGA by SANNA hvor mange enheder du er logget ind fra ad gangen, samt hvor meget du løbende har indbetalt til YOGA by SANNA.

YOGA by SANNA indsamler og behandler oplysninger vedrørende din betaling. YOGA by SANNA benytter betalingstjenesten Easyme, som fungerer helt adskilt af YOGA by SANNA, derfor har YOGA by SANNA ikke adgang til dine fuldstændige betalingsoplysninger, f.eks. kreditkortnumre.

Hvis du vælger at følge YOGA by SANNA på Instagram eller Facebook, eller en tilsvarende tredjepartstjeneste, som styrer personoplysninger, kan YOGA by SANNA sammenkæde dine oplysninger herfra med dem fra dit medlemskab, med henblik på målrettet annoncering. 

Hvor længe opbevarer vi oplysningerne?

De cookies, der er sendt til dig, vil blive opbevaret på dit udstyr i et varieret antal dage fra sidste gang, du var inde på YOGA by SANNA. Hver gang du genbesøger en hjemmeside, forlænges perioden. De pågældende cookies slettes automatisk efter deres udløb. Du kan selv slette dine cookies på din computer, hvis du ikke ønsker dem.

Som udgangspunkt opbevarer vi dine data på ubestemt tid. Det gør det nemt for dig at rette dit medlemskab, fordi du ikke behøver at starte helt forfra, hvis du har været væk en stund. Du kan dog til enhver tid anmode om at “blive glemt” af YOGA by SANNA. En sådan anmodning vil resultere i, at vi sletter al data, vi har registreret om dig, og du kan således ikke fortsat være aktivt medlem hos YOGA by SANNA.

Hvorfor?

De personoplysninger vi indsamler om dig, når du f. eks. opretter en profil på YOGA by SANNA, bruges først og fremmest til at gennemføre den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med.

Oplysningerne bruges derudover af YOGA by SANNA for at få større kendskab til dig. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring vores udbud af yogasessions og generel forbedring på hjemmesiden.

Oplysningerne bliver ikke videregivet til tredjepart, medmindre du giver særskilt accept hertil, eller persondataloven undtagelsesvis tillader videregivelse af generelle kundeoplysninger.

Har du givet samtykke til at modtage direkte markedsføring med nyheder og tilbud m.v, kan vi også bruge de indsamlede oplysninger til at målrette den markedsføring, du modtager via telefon, brev eller elektroniske medier.

Husk at enhver oplysning du afgiver – inklusiv personlig identificerbar information – i et offentligt forum som for eksempel en online-debat eller facebook-kommentarfelter, ikke er omfattet af denne fortrolighedspolitik og kan ses af tredjepart, der ikke har noget med YOGA by SANNA at gøre. Vi anbefaler derfor, at du omhyggeligt overvejer, hvilken information du afgiver i forbindelse med brug af disse.

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt.

Det betyder at vi sørger for at gemme dine oplysninger et sikkert sted, og at vi ikke deler dem med tredjepart, medmindre du har givet samtykke, eller vi på anden vis er berettigede hertil.

Vi har skriftlige aftaler med alle databehandlere, og vi passer godt på dine data.

Ændringer i behandlingen af personoplysninger

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores hjemmeside.

Kontakt

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos YOGA by SANNA, skal du rette henvendelse på info@yogabysanna.dk.

Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven.

Namasté

YOGA by SANNA

Sidst opdateret 10.05.2020

Firmaoplysninger

NaturYoga
v/Sanna Carlsen
Middelfartgade 11
9900 Frederikshavn
Danmark
Tlf. 25 56 49 14
CVR. 3960 2628