ANMELDELSER

HVAD SIGER NOGLE AF DELTAGERNE
PÅ YOGARETREATS:

Jeg har været med på retreat hos YOGA by SANNA før. Det er en perfekt kombination af godt selskab og skønne omgivelser. 4 dages fokus på mig og min krop. Du kan sagtens tage afsted alene.

Sanna er en meget dygtig underviser. Hun er god til at læse rummet og den enkelte deltager. Hun er omsorgsfuld og rolig. Hun har skabt et fortroligt rum med plads til alle. Hun giver gode og klare instruktioner af den enkelte øvelser.

Jeg føler mig i bedre balance – afslappet og har lyst til at fortsætte, her efter 4 dage.

Jeg vil gerne afsted igen, fordi det virker for mig og det er super hyggeligt og fordi jeg kan mærke virkningen i kroppen i flere uger. Det passer godt med 4 dage, så det ikke føles forjaget hvis man både skal gå tur, i spa, lave yoga og meditere. – Anne Lund

Yin Yoga er for fedt. Det har givet mig et stort skub i en bedre retning. Jeg er vild med de små “foredrag” undervejs i sessionene. Fakta om bindevæv, åndedræt, meridianer, virkning. Det giver yin en ekstra god dimension for mig.

Jeg oplever en fornyet følelse af ansvar for eget liv på en god og omsorgsfuld måde.

Jeg kommer BESTEMT igen. Hvis pengepung og familieliv tillader det. Jeg oplevede det som et utroligt omsorgsfuldt sted med plads til at være mig. Ingen løftede øjenbryn over, at jeg trak mig meget fra fællesskabet. – Julie

Dette er anbefalelsesværdigt hvis du har mod på at gå ned i gear og mærke dig selv. Få renset ud i behagelige omgivelser. 

Sanna underviser meget behageligt, afslappet og respektfuldt. Der er styr på tingene – så jeg kan “slippe og slappe :-)”. 

Jeg oplever GLÆDE efter flere gange yoga, mindfullness og meditationer. Mod på at give mig i kast med ting som før kunne virke overvældende – lidt mere ro og “pyt” i systemet.

Jeg vil gerne afsted med YOGA by SANNA igen. Det er godt at have en fast ramme og kyndig vejledning. Længden har været perfekt (4 dage, red.) – og programmet er godt strikket sammen så “silenceperiode” nemt kan forlænges hvis man har lyst til det. – Trine M. V. Ravn

 

Jeg har hørt om dette retreat fra en veninde. 

Jeg siger bare: “TAG AFSTED”.

En virkelig god energiopladning. Jeg er blevet hooked på Yinyoga. 

Sanna er rar og tryg og giver god vejledning og forklaring – samt har gode alternative stillinger.

Jeg oplever en virkelig god fornemmelse i krop og sin. Jeg mærker en øget opmærksomhed på at kunne styre fokus til de forskellige “skuffer” (krop, sind, følelser – red.). Fed følelse i kroppen.

Jeg vil gerne have sådan en efterårsopladning igen 🙂 – Anonym

Jeg har fået det anbefalet af en veninde som har været med tidligere.

Sannas måde at undervise på er helt utrolig og fantastisk. Hun har en behagelig tilgang og ved hjælp af hendes store viden får hun alle med.

Jeg har fået skabt kontakt til mig selv. Jeg vil gerne af sted igen. Tror jeg har mere brug for egentid og ser denne pakke (4 dage, Hotel Viking, red.) som helt unik. Det er helt tilpas længde og indhold som gør en kæmpe forskel. – Mette Andersen

Det har været skønt at være afsted. Jeg er helt nede i gear. God undervisning i dejlige rammer (Hotel Viking, red.). 

Sanna er meget dygtig til at guide og undervise. Hun har en utrolig ro over sig, der virker afsmittende. Jeg oplever en udvikling kropsligt. Åndeligt bliver der løsnet op for nogle ting. Jeg vil gerne afsted igen, fordi det bare er godt. Det har en perfekt længde med 4 dage. – Louise Nygaard Andersen

Yin yoga er roligt og behageligt. Der er fokus på dig selv. Jo bedre du selv har det, jo bedre har din omgivelser det også.

Sanna er rolig, har en dejlig stemmeføring, god instruktion til at komme ind i stillinger / plus alternative stillinger.

Her bagefter oplever jeg ro, tilfredshed og en behagelig tilfredshed i kroppen.

Jeg vil gerne af sted med Sanna igen, og hele pakken på Hotel Viking er super godt.

Stilletiden var fin og mulighed for tilvalg af mere stilletid er jo ok. – Søster Jørgensen

Dette er mit 3. retreat hos YOGA by SANNA. Jeg er også medlem af Yogaklubben.

Jeg vil sige til alle andre: At de skal gøe det! At det er givende, og at det er en kæmpe gave til sig selv.

Sanna er god til at guide, så det er nemt at forstå, hvad man skal. Hun har en meget behagelig stemme og en varm personlighed.

Efter flere dage afsted har jeg en følelse af at være mere i kontakt med mig selv. En ud-af-kroppen oplevelse, hvor det føles som om at jeg ser på mig selv udefra.

JA, jeg vil gerne afted igen. Det giver mig tid og ro til fordybelse, omsorg og kærlighed til mig selv. Jeg kommer hjem med fornyet energi, ro og overskud.

På Hotel Viking er personalet meget venligt og hjælpsomt. Der er pænt og rent. MEGET lækkert mad – stor ros til køkkenet.


– Christina Skov Mogensen

Jeg vil sige, at det er noget af det bedste jeg har gjort for mig selv – utroligt givende. Sanna er helt fantastisk til at guide os ind i yogaens og meditationens verden på en stille og rolig måde, så man føler sig tilpas og rolig hele tiden. Hun hjælper til alternative stillinger hvis det kniber. 

Jeg vil helt sikkert afsted igen. At være afsted 4 dage giver så meget mere end kun at gå til yoga 1-2 gange om ugen. Her bagefter oplever jeg at roen og bevidstheden bliver mere og mere fremtrædende og kroppen er mere i balance.

Hotellet (Hotel Viking, red.) har været fint, med mulighed for Spa & Wellness og tæt på naturen. UTROLIG lækker mad. – Brian Bach Johannessen

Jeg kender YOGA by SANNA fra et tidligere yogaretreat hvor jeg deltog. Det er så dejligt og det hele værd.

Sannas måde at guide og undervise er dejligt. Godt at der er fokus på at komme langsomt ud af stillingerne. Der er altid en alternativ stilling hun kender til og kan guide dig i.

Jeg oplever mere overskud, bedre kontakt til krop, sind og mavefornemmelsen.

JA, jeg skal afsted igen. Fordi det giver det til mig jeg har behov for. Instrueret yoga, stilletid, alenetid, en pause fra hverdagen. – Gitte 

At være på retreat i 4 dage har været en fantastisk oplevelse, hvor jeg har været god ved mig selv, men også haft nogle dybe samtaler med nogle skønne mennesker, som jeg ikke kendte på forhånd. Det har været tilladt at være sig selv. smile

Sanna er virkelig dygtig og god til at forklare øvelserne og guide, når man gør tingene forkert. Jeg har følt mig tryg fra første færd og i trygge hænder.

Jeg var meget presset op til retreatet, men kunne efter få gange meditation og yoga mærke en større ro. For første gang i meget lang tid har jeg kunnet tænke klart og kan se, hvad der skal ændres i mit liv. Jeg vil rigtig gerne afsted en gang om året for at give mig selv noget omsorg og holde fast i gode vaner. – Caroline Bach Johannessen

Jeg vil anbefale andre at deltage – jeg vil selv rigtig gerne deltage igen. Jeg giver Sanna mine bedste anbefalinger. Hun er en kompetent instruktør, der rummer at guide alle yogier på hvert sit niveau. Meget givende, den måde Sanna får implementeret krop, sind, følelser og bevidsthed. 

Jeg kom med meget uro i krop og sind pga. mange udfordringer i livet lige nu. Men nu søndag morgen var der dejligt ro i mit nervesystem. En superskøn pause fra hverdagen, selvomsorg på højt plan – TAK 
Hanne Birk

Det har været en fantastisk forlænget weekend, med perfekt balance mellem yoga-sessioner, meditationer, egentid til reflektion og fordybelse – krydret med lækker og sund mad.

Sanna er meget professionel og har en dejlig afslappende stemme. God evne til at skabe et fortroligt rum.

Jeg oplever ro og balance i krop og sind efter 4 dage. Er klar over hvad der gør mig godt.

Jeg skal helt sikkert afsted igen, skal bare lige spare op. – Kristine Skov

Jeg har oplevet et roligt, kompetent og tvangsfrit rum i super omgivelser – en gave til alle sanser.

Sannas gidning har været super – dejligt med en underviser som inviterer ind i sit rum og ikke trækker sin forståelse ned over hovedet på deltagerne. Ud over det har Sanna en rolig og nænsom måde at guide på og en fantastisk stemme til meditationerne.

Jeg har helt bestemt lyst til at prøve et retreat med Sanna igen – det har været superfint. – Marianne Krog

Dette er en af de slags oplevelser, man bør unde sig selv. En gave du giver til dig selv.

Sanna underviser og guider behageligt og vigtigst af alt inkluderende, hvis man fx. har udfordringer med knæene i nogle stillinger.

Jeg oplever en ro jeg ikke anede fandtes i mig. Jeg vil helt sikkert afsted igen. Tænker det kunne være en fin nytårstradision at gøre noget så godt for mig selv en gang om året. For lige at tage temperaturen på, hvordan det går for mig. – Line Laursen

Jeg vil sige til alle – TAG AFSTED!
Sanna guider forståeligt, grundigt og er tålmodig og har øje for den enkelte i rummet.

Jeg oplever at være i balance, afslappethed, afklaret, styrke, motivation for at fortsætte med yinyoga.

Jeg kommer helt sikkert igen – som et boost efter at gå i gang med yinyoga derhjemme. – ANONYM

Dette retreat var en fantastisk kombi af yinyoga, stilhed, havbad, vegetarisk mad, egentid i spa/ ved skov og strand.

Sanna evner at favne alle med sin rolige grundige formidling. Hendes mangefacetterende brug af sansestimuli som dufte og lyde samt yogatilbehør er et yderligere skønt tillæg. Alle kan være med og får tusindfold igen.

Jeg føler ro og afslappethed efter skønne dage.  Jeg kan sagtens forestille mig at komme igen, fordi jeg efter stress vil passe bedre på mig selv i fremtiden. Sanna har den viden og de redskaber, der viser hvordan. – Lene Ethelberg

Sanna guide godt og udbytterigt. Jeg føler mig forandret og kan nu sidde i skrædderstilling for første gang i flere år. – Marianne

Det har vært fantastisk på alle måter og det har hjulpet på min helsesituasjon. Jeg liker øvelsene, at det er struktur på timene, at det blir forklart hvorforr vi gjør øvelsene og stemmen Sannas er veldig behagelig. Jeg oplever en stor ro og velbehag. Noen netter jobber kroppen etter øvelsene. Vil du prøve retreat med Sanna igen? JA, virkelig! Det er så godt for kropp og sjel. – Inger Schultz, Norge

“Alle burde give sig selv denne oplevelse. Et totalt “break” fra hverdagen med mulighed for at mærke sig selv på en helt ny måde.

Sannas væsen er helt fantastisk. Jeg oplevede at blive mødt på en nærværende og autentisk måde – også i stilletiden, hvor jeg oplevede Sannas tilstedeværelse som varm og rummende. Hvilket for mig betød, at jeg turde være 100% i processen, mærke de svære ting og “give slip”, idet jeg hele tiden følte at Sanna med hendes unikke væsen var til stede og ville gribe mig, hvis det blev nødvendigt.

Mit sind er efterfølgende meget mere i balance, jeg kan give plads til de svære og udfordrende tanker uden at forsøge at aflede og flygte fra tankerne.

Som mit første retreat synes jeg længden var passende, jeg vil dog gerne prøve stilletid længere tid næste gang.” – Maiken

 

 

“Dette retreat har været fantastisk, overvældende, selvforkælelse. En af de bedste ting jeg har gjort for mig selv. Sanna er rolig, tillidsfuld, støttende – giver mig stof til eftertanke.” – Susanne Lauridsen

Dette retreat har været rigtig godt. God blanding af yoga og spa. Kunne godt bruge en dage mere 🙂 – evt. i stilhed. Det er godt for krop og sjæl. Sanna guider godt og hun er nem at forstå. Jeg oplever at jeg bliver mere bevidst om mig selv og mine behov. Jeg har fundet mere ro. Jeg vil gerne afsted igen – man bliver helt afhænig af det :-). Det må gerne vare en dag mere (5 dage, red.).” – Majbritt Larsen

 

“Dette retreat har været god for krop og sjæl. Der har være plads til alle. Jeg føler ro og afslapning. Sanna guider meget professionelt. Hun er dygtig, med fokus på ALLE skal kunne være med på den ene eller anden måde. Jeg oplever en anderledes ro og frihed. Dette er en anden måde at slappe af på – har lyst til mere.” – Mette H. Thomsen

 

“Det har været magisk …. det var så givende og virkelig vidunderlig yoga og meditationer.
Sanna er meget kompetent og omsorgsfuld – meget respektufl omkring hvordan kroppen er lige nu. Super dygtig.

Jeg oplever en kæmpe ro, som jeg aldrig har mærker før i hele mit liv. Jeg er målløs over den effekt det har. Det er for vild en følelse.

Jeg vil gerne afsted igen. Dette retreat på 4 dage har en passende længde.” – Bettina Maindal

 

“HELT FANTASTISK!! – så givende – så lærerigt- så afslappende – jeg kom helt ned i gear. Sanna er supergod – dejlig stemme – rolig – lige som det skulle være. God hjælp til alternative øvelser. Jeg føler mig afslappet – mere smidig – RO i krop og sind. Jeg vil gerne afsted igen. Det er virkelig vanedannende. God for mit sind.” – Rina Lykkegaard

Yogaferie i Nordjylland

 

 

“Opholdet har hjulpet mig til at mærke mig selv. Sanna har støttet mig i, at jeg er god nok, som jeg er, men at forandringer er ønskværdig – faktisk nødvendige.

Hun undervises pædagogisk=fremragende. Der er en fin overensstemmelse med varslet indhol og egentlig undervisningsindhold. Af person/væsen er hun ypperlig, med et afsmittende arausals niveau. Efter nogle dage, er jeg utrolig påvirket på flere planer, særlig følelsesmæssigt/emotionelt. JA TAK, jeg skal med bestemthed afsted igen – og efter at have mødt til vælger jeg også din online yogaklub til.

For mig var opfordringen til stilhed god. Jeg har med mine præmisser indfriet stilleperioden så godt jeg kunne/havde kræfter til, fordi det at mærke sig selv er/var benhårdt arbejde, som jeg er utrolig taknemmelig for.” – Anne Mette Carøe

 

 

“Jeg har tidligere været med Sanna på Egholm. – og nu på Hotel Viking. Dette retreat er fantastisk på alle måder. Det ufordrer både fysisk og mentalt, og det rykker mig videre. 
Sanna er beroligende, nærværende, kompetent, ærlig. Det er fantastisk at høre Sannas historie. Giver meget stof til eftertanke. Skønt med alle fysiologiske fakta om øvelserne. Hvordan de påvirker kroppen. Der var rigtig mange AHA-oplevelser for mig. Har lyst til selv, at læse mere om meridianbaner og hvad det gør ved kroppen. Sanna du gør det bare så godt. Det er svært at beskrive bedre.
Jeg oplever ro, afslappethed, ønsker mere, træt, udfordret – på den gode måde, da der altid er kompetente løsninger på forskellige udfordringer.
JA, jeg kommer igen, det er bestemt ikke sidste gang.” – Lone Jensen

 

“SE AT KOMME AFSTED – Det var fantastiske 4 dage. Det gør en stor påvirkning på en – hjælper en på vej. Sanne er rigtig god til at forklare det der nu sker i kroppen og har en behagelig stemme. Jeg oplever mere ro, bedre til at flytte fokus og har en stor tro på fremtiden. Jeg vender helt klart tilbage, så jeg kan fastholde en udvikling. Det er en investering i en selv. Det har en passende længde (4 dage, red.).” – HanneLise Jensen

 

“Det var en fantastisk oplevelse, bedste gave til en selv. Sanne er behagelig, kærlig, nærværende, anerkendenden og respektfuld. Jeg oplever ro, velvære, accept, overskud, glæde og taknemmelighed. Jeg kommer meget gerne tilbage til retreat med Sanna – meget gerne Læsø, der tiltaler mig.” – Anita Lau

 

“GØR DET FOR POKKER. Det er det bedste jeg har gjort for mig selv. Sanna guider fantastisk. Din stille og rolige måde at forklare og guide på er så skøn. Du må ikke ændre noget overhovedet.
Jeg kan mærke stor forskel på smerter (færre, red.), mindre stivhed i kroppen. En indre ro. Trækker mere vejret helt ned i maven. Jeg skal helt klart afsted igen.
Det har stor værdi at det er flere dage i træk. den åbenhed vi giver hinanden på holdet er god og inspirerende. 20 timers stilhed var tilpas for mig.” – Birgitte Bach Andreasen

 

 

HVAD SIGER DELTAGERNE:

Jeg havde et ønske om at finde ro, stabilitet og komme væk fra hverdagen inden jeg deltog. Jeg havde aldrig lavet yoga, så jeg var nysgerrig.

Det var helt fantastisk og bedre end forventet. Jeg rejste hjem med ro i krop og sind. Sanna var en super yogalærer som virkelig ved hvad hun gør og forklarer det på en måde, som alle kan forstå. Jeg kunne godt lide alt det der blev fortalt om krop og sind ind imellem yogaen.

Jeg vil helt klart gerne afsted igen. 4 dage var lige tilpas.

1000 tak for en helt fantastisk weekend. smile

Mette Theilmann

Jeg har været på retreat med Sanna  forskellige steder og jeg gør det helt sikkert igen. Jeg prioriterer at give mig selv plads til ekstra selvomsorg, selvpleje og selvkærlighed.

Jeg tager afsted for at finde ro. Sannas retreats er en fantastisk mulighed for at få et pusterum i en travl hverdag. At mærke sig selv og sin krop og finde sin indre stemme.

Sanna guider meget behagligt og let forståeligt. 

Jeg har opnået en større bevægelighed og frihed i min krop efter at have været afsted.

Egholm Ø er et fantastisk sted. Fuld af ro, dejlig natur og masser af frisk luft. Egholm Vestergård er en lille perle, hvor vi har haft rammerne til at finde ro inden i os selv.

Værterne har været utroligt behagelige, imødekommende og venlige. Alt i alt en fantastisk og meget intim og autentisk oplevelse.

Christina Skov Mogensen

 “Endnu engang tak for et helt fantastisk retreat. Jeg fik meget mere end forventet, og du er en af de dygtigste undervisere, jeg har mødt, ikke kun i yoga verdenen men i det hele taget, pædagogisk, opmærksom og tydelig.

Du har en unik evne til nænsomt og blidt at fornemme og guide hele salen, som en helhed, men så jeg også føler der er god plads til lige præcis mig, selv med mine skavanker – du følger ikke bare dit planlagte program, du følger menneskene og energien i rummet, hviler i dig selv som dygtig yoga udøver uden at lade dit ego tage over. Dermed afkobles enver form for præstationsræs eller konkurrence i yoga salen – “lyt til hvad netop din krop vil være med til” bliver sagt på den mest tillidsvækkende måde, jeg har oplevet  😊. 

Jeg føler mig efterfølgende fredfyldt, har færre smerter, ro i sindet, grounded og har en bedre vejrtrækning.❤️

JA! – jeg vil afsted med dig igen – gerne mere end 4 dage.

Og: så har du som den første nogensinde fået lært mig at finde dyb ro i meditation – tak 🙏🏼

Jeg vil meget gerne være med igen en anden gang. Glæder mig til daglig yoga i yogaklubben – det bliver en stor udfordring for mig, men jeg er klar, meget tryg ved din guidning og tror på det kan skabe store forandringer.”

Rikke Hedehus

 

 

“Dygtig instruktør og et højt niveau af egen-omsorg og forkælelse alle dage. Sanna er dejlig og rolig, har en god guidens, god til at håndtere mange forskellige niveauer blandt deltagerne. Jeg vil helt sikkert afsted på Retreat med Sanna igen. Der er meget indhold og god teori. Meget passende med 20 timers stilletid.” – Kirsten Nowack

 

“Super godt Retreat. God guidet yoga. God balance mellem yoga, meditation og egentid. Dejligt at opleve at stillingerne kan gøres på forskellige måder. Der er meget fokus på at lytte til din egen krop – det er en god øvelse, samt godt at det ikke skal udføres på en bestemt måde (stillingerne tilpasses den enkelte krop, red.). Jeg har fået et mere rummende og åbent sind. I løbet af forløbet havde jeg færre og færre forstyrrende tanker under yoga og meditation. Jeg var mere taknemmelig.” – Gitte

 

“Det var en fantastisk oplevelse. Ren luksus at have plads og ro til at være sig selv. Et godt planlagt program. Sanna er virkelig skøn, dejlig rolig og med en blid stemmeføring, uden at det bliver for højtideligt. Jeg oplever her bagefter ro i kroppen og en lavere puls. Jeg vil meget gerne afsted med YOGA by SANNA igen.” – Laila Knudsen

 

 

“Jeg kan anbefale dette retreat. Sanna er en super underviser. Jeg oplever ømhed og afslappethed bagefter. Perfekt længe med 4 dage. Jeg kommer gerne igen.” – Rasmus Mejlby Sloth Gjerding

 

“Alle skulle prøve det her. Det er fantastisk! Yoga kombineret med naturen, spa, Hotel Viking = Perfekt. Sannas måde at undervise på er SÅ SKØN. Hun har en fantastisk stemmeføring og jeg elsker at hun bruger yogastillingernes navne (Needle Eye, Rolling Panda …) Dejligt oplysende at hun fortæller om anatomien, bindevæv og meridianer undervejs. – Kære Sanna, du formår at forklare anatomi i et “almindeligt” sprog, der er tydeligt og forståeligt for sådan én som mig. Det gør yogaen vedkommende og meningsfuld, og jeg lærer nyt hver gang. TAK FOR DIG” – Pia Uhrenholt

 

“Jeg kan på det kraftigste anbefale et retreat med Sanna. Hun er god, hjælpsom og sørger for at der er god plads til individuelle behov. Jeg oplever en indre ro, men jeg tror lige jeg skal have det lidt på afstand for at vide hvad mit outcome har været. JA, jeg vil gerne afsted med Sanna igen. Sanna, du er en den bedste underviser jeg har prøvet” – Tina Colvey

 

“Det var et dejligt retreat, hvor vi kom hele vejen rundt. Der var tid til egentid og alt det gode. Sanna er skøn og meget behagelig, hun gjorde meget ud at vi lavede øvelserne rigtigt til vores krop. Jeg er her bagefter øm, træt og afbalanceret i en meditativ stemning på den gode måde.” – Sara Filtenborg

 

“Dette retreat har været meget nærværende, afslappende og givende. ALLE burde på sådan et retreat. Sanna er meget hjælpende, opmærksom og rolig. Jeg oplever RO og en bedre balance. Jeg vil gerne afsted igen og har allerede være ved at kigge på kommende retreats med YOGA by SANNA.” – Trine Kristensen

 

“Det har været helt fantastisk for mig at være afsted, jeg vil gerne afsted igen. Sanna har en dejlig stemme, er behagelig og en super dygtig underviser. Jeg har fået ro, indsigt og redskaber til selvhjælp. Dette retreat har givet en masse godt og trækker mig i en positiv retning.”

Efter hjemkomst:  “Tak for en rigtig dejlig oplevelse, jeg er vildt begejstret for din måde at undervise på og fordi du er dig, tak for det 🙏🏼Synes jeg har fået nogle rigtig gode redskaber med mig hjem og et skub til at komme igang med noget der er godt for mig. Omgivelserne var perfekte til at komme ned i gear og være med sig selv. Skøn natur og fine rammer at være i. 🥰”  // Elin Sejten

 

“PRØV DET. Fantastisk sted at holde retreat. Både øen og Egholm Vestergaard. Sanna er dejlig, hun har en dejlig personlighed, rolig, skøn stemme, dejligt menneske og god yoga. Jeg oplever ro, lyst til mere og har fået nye idéer.” // Bente Munk

 

“Denne oplevelse er positiv, anderledes, en gave til mig selv og en åbenbaring. Der er timer med plads til eftertænksomhed, det er godt for kroppen og sætter spor og aftryk i hjertet. Sanna er nærværende, tilstede, oprigtig, kompetent, har en høj faglighed er reflekterende, lyttende og rolig. Jeg vil gerne af sted igen.  Efter hjemkomst:  Det er som om, at opholdet lagres lidt dybere efter jeg er kommet hjem. Imens jeg er på arbejde “genspiller” jeg ligesom dagene på Egholm. Jeg tænker på yogaen – troede ikke min krop var i stand til det, som du fik mig til at udføre. Jeg tænker på den stille gåtur, i smuk natur. Jeg tænker på de tyve timers stilhed. Jeg tænker på den gode stemning deltagerne imellem og  ikke mindst tænker jeg på, at du gav meget af dig selv til samtalen med mig, af hjertet tak. Uforglemmelige dage for mig, som jeg kan mærke har sat dybe spor. Denne gave det har været for mig at deltage i dette ophold, ønsker jeg må være starten på lidt en ny vej for mig. Jeg ved jeg får udfordringer med at holde fast når hverdagen for alvor banker på.  Af hjertet tak for uforglemmelige dage.

Kærlige hilsner // Marianne Hansen

 

“Det har været noget af det bedste jeg har gjort for mig selv. Jeg har fundet nye veje der skal afprøves, ting der har udfordret mig fysisk og mentalt. Sanna er helt fantastisk, rolig, ærlig, smuk udstråling og meget åben. Kroppen har det godt, føles udhvilet, frisk – ingen smerter. Hovedet har mange visioner og tanker om tiltag som kan ændre mit liv til det bedre. JA, jeg vil gerne afsted med Sanna igen. Det har været en skøn oplevelse.” – Edith

 

“Dette har været et frirum i en travl hverdag. En lille mindfullness-bobbel, hvor jeg har fundet ind til min indre ro og de vigtigste ting for mig i mit liv. Sanna er rigtig god,  nærværende og omsorgsfuld. Jeg vil gerne afsted med Sanna igen. Det giver mulighed for at stoppe op og gøre sig nogle tanker om ens liv og ens prioriteter.” – Christina Mogensen

 

“Jeg fik opholdet i gave. At være på dette retreat har været lækkert og spændende, og så er det en øjenåbner. Man lærer ting om sig selv, man måske ikke var klar over. Sanna er utrolig behagelig og kompetent. Det var SÅ skønt, jeg vil gerne afsted igen. Det har været en hel tilpas blanding af yoga, meditation og alenetid.” – Vibeke Overgaard-Andersen

 

”Jeg ville gøre noget for mig selv. Jeg kan varmt anbefale dette retreat. Sanna er dejlig, rolig og blid. Mine spændinger er faldet og jeg vil meget gerne afsted igen. Dette var lige som jeg havde drømt om” – Lene Larsen

 

”Mit 2. yogaretreat på med Sanna som instruktør. Jeg elsker Sannas stemmeføring, rolige væsen og dejlige personlighed. Jeg får ro i mit nervesystem og tanker. JA, jeg vil gerne af sted igen. Det giver ro og velvære i en grad der giver mig et stort overskud samt energi med hjem. Det har en passende længde. ” – Pia Uhrenholt

 

”Dette var FANTASTISK godt for livet, krop, sjæl og sind. Sannas måde at guide på er vidunderlig, rolig og behagelig. Jeg føler mig fredfyldt og har det godt i krop og sjæl efter 4 dage. JA, jeg vil gerne afsted med Sanna igen. Det har givet mig troen på livet og mig selv.” – Marie Rasmussen

 

“Jeg vil klart anbefale dette retreat og Sanna som instruktør og Egholm Vestergaard som sted for arrangement. Sanna er rolig, behagelig og nærværende. Jeg oplever at komme ind og mærke ro med mig selv. Jeg vil rigtig gerne deltage igen. Dette er mit første retreat og jeg kunne godt i fremtiden tænke mig et længere retreat. Jeg finder indre ro og nyder samtidig det sociale. Tilpasse værelser med det jeg skulle bruge. Maden var fremragende, jeg lever overvejende vegetarisk og fandt god inspiration. Roen på øen er fantastisk – en perle.” // Per Esbensen

 

“Jeg deltog for at vende tilbage og holde fast i meditation og yoga igen. Jeg kan kun sige at det har været fantastisk – spring ud i det og mærk forandringerne. Sanna har en dejlig beroligende stemme. Simpel guiding så det er til at forstå og ikke højtravende. Dejligt at få gode anvisninger om alternative stillinger. Kroppen er træt på den gode måde. Jeg vil gerne afsted igen fordi min krop kommer nærmere en balance, som er god for min krop og mit sind. Værterne på Egholm Vestergaard er fantastiske, meget åbne og ønsker det bedste ophold for os alle. Rart og roligt sted.”// Lone Jensen

 

“Jeg ønskede at deltage for at være på ”min egen rejse”, dog sammen med andre. I skønne omgivelser med fokus på fysisk og psykisk sundhed gennem meditation og yoga. Det har været spændende og en passende udfordring. God yoga og meditation og plads til alle. Sanna er rolig, nærværende og støttende. Jeg oplevere ro, glæde og energi i kroppen selvom jeg også er træt. Jeg vil gerne afsted igen. Det er et dejligt frirum med godt indhold. Egholm byder på dejlige omgivelser og gode rammer.” // Hanne Fjordvang

 

“Jeg har været afsted for at få fordybelse og fokus på mig selv. Det har været en fantastisk oplevelse. Sanna er dygtig, ordentlig og har en dejlig personlighed. Hun underviser meget personligt, med fokus på den enkeltes krop. Jeg føler ro og er afslappet i hoved og krop. Ja, jeg vil afsted igen. En passende længde – 4 dage – til hvad jeg kan kapere. Egholm Vestergaard er et roligt sted som er passende til yoga, man føler sig velkommen.” // Lis Jørgensen

 

Jeg tilmeldte mig retreat fordi jeg trængte til at gøre noget for mig. Det var skønt at få lov til at reflektere over små og store ting – blive bevidst og klar over min hverdag og hvad som er godt og bør ændres = bedre livskvalitet. Sanna er dejlig, rolig og smilende. Jeg oplever energi, er motiveret, og glæder mig til hverdagene igen efter 4 dage. Jeg vil gerne afsted igen. Kan godt blive afhængig af yogaferie. Stedet er fantastisk. Værterne meget opmærksomme. Dejligt at der har været langt til andre mennesker og yogaholdet har haft stedet helt for sig selv. Det har kæmpe betydning for mit valg af yogaophold.// Sigrid Bøving Hansen

 

Vinterbadning på Yin yogaretreat

LÆS MERE OM Yogaklubben DIT YOGA UNIVERS

 

Jeg har været afsted fordi jeg har haft brug for at blive grounded ifm. lidt stress ifm. job og hverdag. Det har været FANTASTISK!! Selvforkælelse, ro, perfekt location (Egholm) og værter. Sanna er god for alle niveauer. Jeg er kommet mere ind i mig selv, distanceret til næste uges gøremål har fået mere energi, og indre RO. Jeg vil gerne afsted igen, f.eks hvert kvartal, for at blive grounded og genfinde min indre RO. PERFEKT sted. // Louise

 

Jeg har været afsted for at finde en tilstand af ro og få mentalt velvære. For at få muligheden for at ”samle en stresset hjerne op”. Jeg kan klart anbefale dette retreat. Alle kan deltage. Sanna er god til at vejlede og guide og få alle til at føle sig ”gode til yoga”. Hun er dygtig og har megen viden hun deler ud af. Hun er meget givende og forklarende. Dejligt med baggrundsstof bagved øvelserne og hvad det gør ved kroppen. Efter yogaferien mærker jeg velvære, ro, afslappethed og overskud. Tankerne fra hverdagen kommer på afstand så jeg kan mærke mig selv. De fysiske rammer har været perfekte på Egholm Vestergaard. Dejligt at der ikke har været andre gæster imens vi har været her. Stedet er stort nok til alenetiden og at man kan finde ”et space” i alenetiden. Værterne har været synlig og tilgængelige i den udstrækning man har haft brug for dem. // Karina Stubgaard

 

Jeg har deltaget fordi jeg har været tæt på at få stress. På dette ophold var der plads til at være sig selv, ingen pres, ingen præstationskrav. Sanna er behagelig og har en rolig stemme. Jeg elsker stedet og stemningen og den ro som det har skabt. Jeg har følt mig tryg og sikker ift. maden og min glutenallergi. Lækkert sted og fantastisk, at vi måtte bevæge os frit i hele huset. Det skabte en dejlig ”hjemme”-følelse. En flot natur og meget at udforske. Øen er på samme tid en overskuelig størrelse, så man kan nå det hele.
// Anonym

Jeg får ikke nok yoga i hverdagen, derfor tilmeldte jeg mig. Et ophold giver også tid til mig selv, ro og venindetid. Det har været et fantastisk program med ro og fordybelse. Sanna er meget rolig, afventende, opmærksom på forskelligheder og rummelig. Alle kan deltage og ingen føler sig uvidende eller uøvede. Jeg oplever ro og velvære, ømhed og er nysgerrig på mere viden om kroppen. Jeg vil gerne afsted igen også med samme indhold. Egholm er et dejligt, roligt sted. 

 

Laila Kastbjerg

Jeg har deltaget for at opnå en indre ro samt få værktøjer til at bevare/genoprette ro. Det har været fantastisk og jeg har ikke følt sådan en stilhed i sindet før. Det vil jeg gerne prøve igen. Sanna er så god, rolig og autentisk. Perfekt mig-tid på en perfekt lille ø. Hyggelige værelser og omgivelser. Lækker mad samt nærværende, sød betjening.

 

Lone Hviid

“Jeg tilmeldte mig en yogaferie/ophold for at kickstarte mere ro og nærvær og få redskaber i forhold til stress, som jeg er sygemeldt pga. Jeg ønsker også at slippe forpligtelserne hjemme for en stund. Det har været et dejligt retreat. Sanna har en dejlig stemme, jeg føler afslappende, ro og har en træt krop.”

Sandra

“Dette har været en rar oplevelse, brugbar og en skøn oplevelse på alle plan. Sanna er så rar og behagelig. Hun er så fint guidende og forberedt og er SÅ ÅBEN for at lytte og se på holdet. Jeg oplever en harmoni, fred og ro. Jeg vil gerne afsted med Sanna igen, for rammer og indhold åbner op for en evig proces/udvikling af krop, sind og sjæl.” 

 

Lone Lindeskov

Det har været SÅ inspirerende. Et dejligt afbræk i en travl hverdag. Jeg kommer gerne igen, mit mindset vil have gavn af det. 4 dage er lige tilpas. God tid både til samvær/samtale med andre og stilhed.
//Anette Thirup

 

Jeg havde ikke hørt om YOGA by SANNA inden jeg deltog 4 dage på retreat sammen med SANNA. Hvor ER jeg glad for at have mødt dig, Sanna (Hjerte) og smiley.
Jeg vil varmt anbefale det til andre. Det er noget af det bedste jeg har gjort for mig selv LÆNGE (Hjerte). Kan anbefale at tage af sted alene (hjerter) – eller med én der også er til yoga.
SANNA er varm ualmindelig behagelig ved første møde. Omgivelserne og yogarummet er helt fantastisk. SANNA lyser af ro og hjertevarme. Hun var der for mig (hjerte). 4 dage er en PERFEKT længde.
 // Pia Uhrenholt

 

En fantastisk mulighed for at koble helt fra en travl hverdag. Godt med 4 dage og en skøn kombination med spa, yoga, meditation og god mad. Jeg kommer helt sikkert igen. Det er en skøn selvforkælelse (fx en gang om året). SANNA er en god formidler af øvelser og har en blid og behagelig stemme. Super godt med 2 hele dage på hotellet.
// Jette Søgaard Bøjesen

 

Har været på ”ferie med et formål”. Tid til at lære noget om mig selv. Blive ”nulstillet” og komme helt ned i gear. Jeg vender helt klart gerne tilbage på retreat med YOGA by SANNA. Tror det vil være nødvendigt for mig, for at blive i vanen med at prioritere og ”fremelske” freden i krop og sind.
 // Amalie

 

Hvor var det en dejlig oplevelse. God kombination med yoga, morgenbadning i havet og spa. Jeg vil helt klart gerne deltage i et retreat med YOGA by SANNA igen, da jeg kom helt ned i gear og tempo og kunne mærke min krop. God vegetarisk mad og lækker morgenbuffet.
// Mette Hedemann

 

Det var så godt at investere tid i sig selv og jeg vil gøre det igen en anden gang. 4 dage er en fin længde på et retreat. // Nanna Feld

Super med morgenbadning i havet.
 // Ida Israelsen

 

Jeg vil helt klart anbefale andre at deltage i et yoga retreat med YOGA by SANNA eller på et almindeligt yogahold hos SANNA. Jeg er ikke yoga-trænet, så føler jeg blev guidet godt og fik anvist forskellige stillinger da jeg har skader i knæ og hofte. Jeg er klar til selv at fortsætte med yoga. Det var udfordrende med stilhed i 20 timer, men dog en passende længde. Hotellets spa-faciliteter er fantastiske !!
// Lene Bendix

 

Fantastiske omgivelser. Dejligt med ”mig tid”, ro, LUKSUS, god mad og skøn yoga. En meget venlig og behagelig underviser. Skøn vegetarisk mad og utrolig venlig proffesionel betjening.
// Birgitte Maxwell

 

 

 

“Jeg vil anbefale dette. Jeg er imponeret over hvad det har givet mig”. // Tanja Nordby

“Sanna har en skøn stemme, hun er så fin, tiltalende og dygtig. Det har givet mig lyst til mere yoga.” // Dorte Uldall

“Sanna er super dygtig, behagelig og har en skøn stemme. Jeg er sluppet af med langvarige smerter, som jeg har gået til behandling for i måneder. Mange af mine ømme steder er forsvundet og jeg har lyst til mere.”// Heidi Gade

“Sanna har en behagelig skøn stemme, hun er dygtig, dejlig og helt nede på jorden. Hun er nem at forstå. Jeg vil gerne have mere.” // Ann L. Gyldenløve

Jeg har fået glæde og ro, balance i krop og sind. Det har været meget givende. Jeg har “fundet hjem” i yin-yogaen. // Mette J. Knixbüll