NATURYOGA

Vi laver YOGA i HAVEN

Vi mødes: Middelfartgade 11, 9900 Frederikshavn

Se YOGA-kalenderen længere nede.

SÆSON 2021 ER SLUT

OBS – TILMELDING SKAL SKE
SENEST 2 TIMER FØR START

NaturYoga afvikles ved min. 5 deltagere.

Hvis NaturYoga aflyses sker dette SENEST 1 time før start.

AFLYSNING gives via SMS til tilmeldte.

Evt. betaling/klip tilbageføres ved aflysning.

NATURYOGA-KALENDER, book en plads

 

  • Herunder kan du købe og booke en plads til NaturYoga. Pris 75 kr. / klippekort 5 x NaturYoga  335 kr.

  • Det er også her du booker en plads til NaturYoga hvis du har købt et klippekort. Hav din bookingkode klar inden du booker. Den står på din kvittering.

  • HUSK – book en plads SENEST 2 time før vi starter.

KLIPPEKORT

 

  • Køb et klippekort herunder.

  • Du modtager en KODE ved køb. Denne kode skal bruges når du booker en plads til NaturYoga. HUSK – book en plads SENEST 2 timer før vi starter.

 

Elsker du, at opholde dig i naturen, mærke solens stråler, vindens sus, duften fra blomster, træer og hav, fugten fra regn dis og tåge, lyden fra rislen af vand samt fugles kvidren?

Har du lyst til en intens sanseoplevelse hvor du mærker alle sanser i brug på en ny måde – kombineret med NaturYoga, hvor du strækker, styrker og afspænder din krop og får en dejlig ro i krop og sind?

Har du brug for at tømme dit hoved for tanker og blive genopladet med energi? Så er NaturYoga til dig. Her får du den helt enestående mulighed for at kombinere brug af sanser og bevægelse af kroppen udendørs, og derved skabe ro og afslappethed i din krop. Du bruger dine sanser på en helt anderledes intens måde i naturen end når du dyrker yoga indenfor.

I naturen mærker vi temperaturforskelle, vinde, sol, regn, tåge og dufte, og vi kan se langt ud i horisonten. Vi dyrker NaturYoga i alt slags vejr, næsten. Det gør vi for, at få disse fantastiske oplevelser med brug af vore sanser i det omskiftelige vejr Danmark byder på. Vi skal ud i det og ikke se på det indefra – fra april til engang i oktober. Det er min opfordring til dig.

NaturYoga er for ALLE.

Hos YOGA by SANNA, NATURYOGA får du udendørs undervisning i Hatha Yoga med et strejf af Yinyoga. Du bliver varmet op med dynamiske kropsvarmende øvelser for at undgå skader og der er indlagt dynamiske øvelser undervejs i timen for, at holde kroppen varm. Du får arbejdet hele kroppen igennem hver gang, men der er altid et fokusområde. Dette fokusområde er forskelligt fra gang til gang.  Undervejs i timen bliver øvelserne vist i forskellige varianter/sværhedsgrader, så ALLE kan være med. Timen afsluttes altid med en dejlig liggende afspænding/meditation.

Undervejs i timen vil du blive guidet mundtligt og visuelt. Samtidig kommer jeg ud til dig og assisterer dig rigtigt ind i øvelsen og dybere ind i strækket. Du kan ALTID sige fra hvis du ikke ønsker dette.

UDSTYR
Medbring dit eget yogaudstyr – måtte, blokke, bælte, håndklæde, tæpper, en flaske vand m.v.

Alternativt brug et stort yoga- eller badehåndklæde, disse kan også med fordel bruges på en yogamåtten i fugtigt vejr så du ikke glider.

PÅKLÆDNING
Hav tynde lag tøj på, så kan du altid tage af og på afhængigt af vejret. Vi anbefaler bare tæer, alternativt Toesox eller Fivefingers. Er det lidt køligt, brug evt. et par sportssko.

TID OG STED
En gang ugentligt, foreløbig maj, juni og august. Der kan forekomme enkelte aflysninger, hvis vejret er særlig dårligt eller Sanna bliver forhindret. 

Mød gerne op 10-15 min. før vi starter.

Du tilmelder dig ikke et fast hold. Du tilmelder dig via linket i toppen – senest 2 timer før vi starter.

Deltagelse i NaturYoga er på eget ansvar.

Klippekort refunderes IKKE
Har du booket en plads på holdet refunderes penge/klip IKKE.

Man kan overdrage klippekortet til en anden, hvis man fortryder sit køb. Dette oplyses til YOGA by SANNA INDEN ibrugtagning.

Se i øvrigt handelsbetingelser samt privatlivspolitik under menupunktet MERE. Aflyses NaturYoga af YOGA by SANNA, får du naturligvis din betaling/klip retur.