ONLINE

DIT online YOGA UNIVERS – ABONNEMENT

40+ videoer med 4 yogastilarter. GRATIS LIVE yoga hver måned samt ONLINE Events. Jævnligt nyt indhold – SE MERE HER 

 

YOGA by SANNA ONLINE – YOGA i JULEN 2020

Vi laver yoga sammen – på afstand 

 

✨✨Yoga i Julen – for ALLE✨✨ 🙏🥰

Synes du også det er SUPER nemt at kunne lave yoga når som helst og hvor som helst?

Hold fast i din gode yogavane og det du har brug for.🧘‍♀️🧘‍♂️💕  Vær med i dette online event. Vi laver yoga sammen i julen – på afstand.

Det koster KUN 149 kr.dog 50% RABAT i en begrænset periode (kun 74,50 kr.) – brug RABATkoden: JUL50

DU FÅR:

GRATIS YIN yoga LIVE 19/12 kl. 9.00-10.30  – Når du er tilmeldt og har betalt anmoder du om adgang i Facebook-gruppen DIT online YOGA UNIVERS (Senest 1/2 time før vi går i gang)

23/12 90 min. online yin yoga, fokus på at komme heeelt ned i gear og lade julefreden sænke sig

27/12 90 min. online yin yoga, DETOX. Vi detoxer fysisk og mentalt. Frigør affaldsstoffer i kroppen og mentalt giver vi slip på det sidste der fylder i vore tanker. Det der ikke gør os noget godt.

31/12 40 min. online blid meditation med fokus på kroppen

2/1 – 90 min. online yinyang yoga, vi vækker kroppen og gør os klar til at indtage et nyt år.

 

Du får en mail på dagen med adgang de næste 48 timer, så kan du selv vælge hvornår du og din husstand laver yoga.

Har du et betalt abonnement i DIT online YOGA UNIVERS er dette online event GRATIS – blot anmod om adgang i nedennævnte gruppe. Skriv en mail til online@yogabysanna.dk og skriv at du ønsker at deltage i Yoga i JULEN.

 

Det har for mange været rigtig svært at forblive i balance i 2020 ☯️. Vi slutter året af og starter et nyt med at trække vejret dybt, være bevidst om vores krop, tanker, følelser og intuition. Vi løsner spændinger og smerter i kroppen.💕🌺

Find yogaudstyret frem, og vær med.

Har du ikke yogaudstyr, måske aldrig prøvet yoga – FORTVIVL IKKE. ✨🙏Du kan godt være med alligevel. Find 2-3 tæpper, nogle tykke bøger, et langt tørklæde i fast stof. Det rækker.🥰

 

Yin yoga er siddende og liggende stillinger hvor vi er 2-7 minutter. Vi strækker og komprimerer. Knogler, facia (bindevæv) – ledbånd, sener og det fine, fine bindevæv der omslutter alt i kroppen. Vi skaber plads til at kunne trække vejret og bevæge os meget mere frit. At fastholde balancen samt finde en dyb, dyb RO i KROP og SIND.

YinYang yoga er en skøn kombination af yin og hatha yoga. Vi styrker og strækker kroppens muskler, knogler, sener, ledbånd og bindevæv. Vi får en god varme i kroppen og måske lidt sved på panden.