STUDIO 

YOGA PÅ HOLD EFTERÅR 2024
– VI STARTER 2. SEPTEMBER

 

VENTELISTE TIL HOLD MED OPSTART JANUAR 2025

Vi mødes til yoga i lokalet Teglgårdsvej 26, 9900 Frederikshavn.

LÆS MERE OM INDHOLD OG EFFEKT AF YINYOGA LÆNGERE NEDE PÅ SIDEN

DER UNDERVISES FØLGENDE UGER EFTERÅRET 2024:
UGE 36 – 50 (DOG IKKE UGE 42)

MANDAGE KL. 17.00 – 18.30 

Du tilmelder dig 14 x yoga. Hvis du en dag er forhindret er du altid velkommen på holdet kl. 19.00-20.30.

Du kan betale hele beløbet nu eller opdele din betaling. Ved opdelt betaling betaler du 380 KR. NU SAMT 650 KR. 1/9 OG 21/10. Vælges ved tilmelding.


MANDAGE KL. 19.00 – 20.30

Du tilmelder dig 14 x yoga. Hvis du en dag er forhindret er du altid velkommen på holdet kl. 17.00-18.30.

Du kan betale hele beløbet nu eller opdele din betaling. Ved opdelt betaling betaler du 380 KR. NU SAMT 650 KR. 1/9 OG 21/10. Vælges ved tilmelding.

HVAD SIGER DELTAGERE OM SANNAs UNDERVISNING:

Sanna er dejlig og rolig, har en god guidens, god til at håndtere mange forskellige niveauer blandt deltagerne.” – Kirsten Nowack

“Der er meget fokus på at lytte til din egen krop – det er en god øvelse, samt godt at det ikke skal udføres på en bestemt måde (stillingerne tilpasses den enkelte krop). Jeg har fået et mere rummende og åbent sind.” – Gitte

“Sanna er virkelig skøn, dejlig rolig og med en blid stemmeføring, uden at det bliver for højtideligt. Jeg oplever her bagefter ro i kroppen og en lavere puls.” – Laila Knudsen

SPØRGSMÅL & SVAR

KAN JEG FÅ HJÆLP TIL AT BOOKE?

Har du brug for hjælp til at booke – kontakt Sanna på tlf. 2556 4914 eller mail sanna@yogabysanna.dk.

HVAD ER "DIN SIDE" I ØVERSTE HØJRE HJØRNE?

DIN SIDE.

Klik på “DIN SIDE” i øverste højre hjørne. Indtast din mailadresse, samt den engangskode du efterfølgende modtager på SMS eller mail. Så har du et overblik over dine køb hos YOGA by SANNA.

HVOR MØDES VI OG LAVER YOGA?

VI LAVER YOGA TEGLGÅRDSVEJ 26, 9900 FREDERIKSHAVN. (GILDESALEN)

HVAD MED TØJ OG UDSTYR?

DER ER UDSTYR I YOGALOKALET, men du må selvfølgelig MEGET gerne medbringe dit eget.

  • Bær behageligt tøj og gerne lune sokker og 1-2 ekstra lune trøjer til yinyoga
  • DER ER DET UDSTYR DU SKAL BRUGE I LOKALET, men du må gerne medbringe eget yogaudstyr.
  • Du kan købe en lækker uldmåtte til 599 kr. – skøn til yinyoga.
  • Medbring gerne egen vandflaske
  • Der er mulighed for omklædning
HVEM KAN DELTAGE?

Alle der har en krop kan deltage 😉 Kan du sidde og ligge kan du sagtens være med. Du får hjælp samt alternative stillinger hvis du har nogle kropslige udfordringer.

KAN JEG KOMME PÅ ET ANDET TIDSPUNKT HVIS JEG BLIVER FORHINDRET?

JA, du kan sagtens melde afbud. Du er altid velkommen til at deltage på et andet hold indenfor den periode du har betalt for.

BESKRIVELSE AF HOLDENE

yin YOGA  (for alle)

* færre smerter og spændinger
* mere mobilitet og bevægelsesfrihed
* større overskud og glæde
* bedre nattesøvn …..

YIN PULSERINGER

Sammen med en flok skønne kvinder starter sessionen med de blide, bløde Yin Pulseringer som åbner og smidiggør kroppen. Yin Pulsering er små blide bevægelser der foretages liggende. Bevægelserne skaber større mobilitet og et hydreret væv. Derudover kommer du i en endnu større kontakt med kroppen. Du kan simpelthen mærke dig selv endnu mere og bedre. Vi arbejder dermed endnu dybere ind i krop og nervesystem når vi går videre til de klassiske yinstillinger.

 

KLASSISKE YINSTILLINGER

Vi laver langsom YIN-yoga hvor vi arbejder dybt ind i kroppen. Vi kommer til at mærke os selv – både i krop og i sindet. vi arbejder med balancen mellem yin og yang.

Lange dybe stræk hvor vi kommer ned i gear og ruster os til en ny dag. Lange dybe stræk som strækker bindevæv, sener og ledbånd samt styrker knoglerne. Når vi er i stillingerne i lang tid, 2-5 minutter, bliver bindevævet stærkere og mere væskefyldt. Samtidig giver kroppen langsomt efter. Nervesystemet modtager impulser om at det her er ok og du kan derfor komme endnu dybere ind i et stræk. Der bliver skabt plads i kroppen til fornyet energi og mobilitet. Der løsnes op for små og store spændinger.

ÅNDEDRÆTTET

Undervejs er der et konstant arbejde med åndedrættet, så vi hjælper krop og nervesystem ind i en dyb ro. Dette hjælper også til at slippe spændinger i kroppen, som ofte opstår i nakke/skuldre – uden at vi opdager det.

 

DERUDOVER

Samtidig øver vi os i at blive bekvemme med det ubekvemme. At VÆRE med os selv i lang tid, at MÆRKE os selv og kroppen. Noget de fleste af os slet, slet ikke er vant til. Du bliver et mere rummeligt menneske, både over for dig selv men også over for dine omgivelser.

Vi afslutter med en liggende afspænding/meditation med fokus på kroppen.

Når du deltager på holdet vil du opleve at du får mere ro i krop og sind. Du mindsker smerter i kroppen og bliver bedre til at lytte til den, stoppe op og mærke efter – også i dagligdagen. Du mindsker symptomer på stress, angst og depression, hormonelle ubalancer, hedeture m.v.

TØV IKKE med at kontakte mig hvis du har spørgsmål.

 

Kærligst Sanna
tlf. 25 56 49 14
mail: sanna@yogabysanna.dk

 

“DROP-IN”  –  1 X YOGA 150 KR.

YOGA – for DIG DER VIL AFSTED EN GANG IMELLEM

DROP IN
Der er næsten altid 1 ledig plads. Der er yogaudstyr i lokalet – blot  DROP-IN. Du kan læse mere om de respektive hold ovenfor.

Kærligst Sanna

ANMELDELSER:

“Sanna har en skøn stemme, hun er så fin, tiltalende og dygtig. Det har givet mig lyst til mere yoga.” // Dorte Uldall

“Sanna er super dygtig, behagelig og har en skøn stemme. Jeg er sluppet af med langvarige smerter, som jeg har gået til behandling for i måneder. Mange af mine ømme steder er forsvundet og jeg har lyst til mere.”// Heidi Gade

“Sanna har en behagelig skøn stemme, hun er dygtig, dejlig og helt nede på jorden. Hun er nem at forstå. Jeg vil gerne have mere.” // Ann L. Gyldenløve

Jeg har fået glæde og ro, balance i krop og sind. Det har været meget givende. Jeg har “fundet hjem” i yin-yogaen. // Mette J. Knixbüll