STUDIO 

YOGA PÅ HOLD I SENSOMMEREN, vi starter 5/9

2 MULIGHEDER FOR TILMELDING

– TILMELD DIG ET FAST HOLD I EN PERIODE

eller

– KØB KLIPPEKORT, book selv dit hold (for dig der har skiftende arbejdstider eller ved du ikke kan deltage samme tid hver uge) 

 

(Holddeltagelse og klippekort gælder til og med uge 42 2022)

SÅDAN KOMMER JEG I GANG

 

1. Tilmeld dig et fast hold (du møder bare op hver uge på samme tidspunkt, og skal ikke foretaget dig mere ift. tilmelding)

eller

2.  Køb klippekort med  x gange yoga (du booker selv det hold du ønsker at deltage på)

 

 

LÆS MERE OM DE ENKELTE YOGAHOLD LÆNGERE NEDE PÅ SIDEN

Vi mødes til yoga i lokalet Teglgårdsvej 26, 9900 Frederikshavn.

(DER ER LEDIGE PLADSER PÅ ALLE HOLD // DET ER MULIGT AT KØBE KLIPPEKORT SÅ LÆNGE DER ER PLADS PÅ HOLDENE)

VED KØB AF KLIPPEKORT eller DROP-IN:

Book en plads i  YOGA-KALENDER. Book gerne alle gange når du har købt dit klippekort. Du kan vælge dit favorithold eller lidt forskelligt, hvis du ikke kan samme dag hver uge. 

DU KAN ALTID FINDE YOGAKALENDEREN I ØVERSTE HØJRE HJØRNE AF ALLE SIDER PÅ SITET. HUSK – afbud skal ske 3 timer før, ellers bortfalder dit klip.

HVAD SIGER DELTAGERE OM SANNAs UNDERVISNING:

Sanna er dejlig og rolig, har en god guidens, god til at håndtere mange forskellige niveauer blandt deltagerne.” – Kirsten Nowack

“Der er meget fokus på at lytte til din egen krop – det er en god øvelse, samt godt at det ikke skal udføres på en bestemt måde (stillingerne tilpasses den enkelte krop). Jeg har fået et mere rummende og åbent sind.” – Gitte

“Sanna er virkelig skøn, dejlig rolig og med en blid stemmeføring, uden at det bliver for højtideligt. Jeg oplever her bagefter ro i kroppen og en lavere puls.” – Laila Knudsen

SPØRGSMÅL & SVAR

KAN JEG FÅ HJÆLP TIL AT BOOKE?

Har du brug for hjælp til at booke – kontakt Sanna på tlf. 2556 4914 eller mail sanna@yogabysanna.dk.

HVAD ER "DIN SIDE" I ØVERSTE HØJRE HJØRNE?

DIN SIDE.

Klik på “DIN SIDE” i øverste højre hjørne. Indtast din mailadresse, samt den engangskode du modtager på SMS. Så har du et overblik over dine køb, kode til klippekort samt antal klip tilbage på kortet. Det er også her du kan se de tider der allerede er booket – OG nemt aflyse hvis du bliver forhindret mere end 3 timer før vi starter.

HVOR MØDES VI OG LAVER YOGA?

VI LAVER YOGA TEGLGÅRDSVEJ 26, 9900 FREDERIKSHAVN. (GILDESALEN)

HVAD MED TØJ OG UDSTYR?

DER ER UDSTYR I YOGALOKALET, men du må selvfølgelig MEGET gerne medbringe dit eget.

  • Bær behageligt tøj og gerne lune sokker og en ekstra trøje til yinyoga
  • DER ER DET UDSTYR DU SKAL BRUGE I LOKALET, men du må gerne medbringe eget yogaudstyr.
  • Du kan købe en startpakke hos YOGA by SANNA for 499 kr. Bestilles i forvejen. Den består af 1 yogamåtte StudioMat, 1 yogabælte og 2 korkblokke. Alt i mærket YogaMad. Bestilles på forhånd.
  • Medbring gerne egen vandflaske
  • Der er mulighed for omklædning
HVEM KAN DELTAGE?

Alle der har en krop kan deltage 😉 Kan du sidde og ligge kan du sagtens være med. Du får hjælp samt alternative stillinger hvis du har nogle kropslige udfordringer.

KAN JEG KOMME PÅ ET ANDET TIDSPUNKT HVIS JEG BLIVER FORHINDRET?

JA, du kan sagtens melde afbud. Blot du gør det min. 3 timer før vi starter. Brug AFBUD link i din kvitteringsmail. (Den mail du modtog da du bookede yogaholdet). Så føres dit klip automatisk tilbage på dit klippekort og du kan bruge tiden på et andet tidspunkt.

KAN JEG GODT NØJES MED AT KOMME EN GANG I MELLEM

JA DA, du kan købe en DROP-IN billet som kun gælder 1 gang. Se andet sted på siden for køb.

BESKRIVELSE AF HOLDENE

Yin Yang YOGA (for alle)

* færre smerter og spændinger
* mere overskud, energi og glæde
* stærkere krop
* stop for tankemylder
…..

Yin Yang Yoga sammensættes i skøn forening af skønne Hatha og Yin stillinger, åndedrætsøvelser samt mindfullnes i en kombination der giver dig en dyb, dyb ro i krop og sind. Vi arbejder på at styrke, strække og afspænde kroppen og arbejder med bindevævet i de lange stræk så du får løsnet op for skavanker.

Når du deltager på holdet vil du opleve at du får mere ro i krop og sind. Du mindsker smerter i kroppen og bliver bedre til at lytte til den, stoppe op og mærke efter – også i dagligdagen. Du mindsker symptomer på stress, angst og depression m.v. Vi afslutter altid med afspænding i en liggende meditation.

yin YOGA  (for alle)

* færre smerter og spændinger
* mere mobilitet og bevægelsesfrihed
* større overskud og glæde
* bedre nattesøvn
…..

Vi laver langsom YIN-yoga hvor vi arbejder dybt ind i kroppen. Vi kommer til at mærke os selv – både i krop og i sindet. vi arbejder med balancen mellem yin og yang.

Lange dybe stræk hvor vi kommer ned i gear og ruster os til en ny dag. Lange dybe stræk som strækker bindevæv, sener og ledbånd samt styrker knoglerne. Når vi er i stillingerne i lang tid, 2-7 minutter, bliver bindevævet stærkere og mere væskefyldt. Samtidig giver kroppen langsomt efter. Nervesystemet modtager impulser om at det her er ok og du kan derfor komme endnu dybere ind i et stræk. Der bliver skabt plads i kroppen til fornyet energi og mobilitet. Der løsnes op for små og store spændinger.

Samtidig øver vi os i at blive bekvemme med det ubekvemme. At VÆRE med os selv i lang tid, at MÆRKE os selv og kroppen. Noget de fleste af os slet, slet ikke er vant til. Du bliver et mere rummeligt menneske, både over for dig selv men også over for dine omgivelser.

Vi afslutter med en liggende afspænding/meditation med fokus på kroppen.

Når du deltager på holdet vil du opleve at du får mere ro i krop og sind. Du mindsker smerter i kroppen og bliver bedre til at lytte til den, stoppe op og mærke efter – også i dagligdagen. Du mindsker symptomer på stress, angst og depression m.v.

 

Når du deltager på holdet vil du mærke hvordan yogaen påvirker kroppen. Du lindrer smerter, afhjælper hormonelle ubalancer, forbedrer nattesøvnen, nedsætter stress m.v.

“DROP-IN”  –  1 X YOGA 120 KR.

YOGA – for DIG DER VIL AFSTED EN GANG IMELLEM

DROP IN
Der er næsten altid en ledig plads. Der er yogaudstyr i lokalet – blot  DROP-IN. Du kan læse mere om de respektive hold ovenfor.

Kærligst Sanna

ANMELDELSER:

“Sanna har en skøn stemme, hun er så fin, tiltalende og dygtig. Det har givet mig lyst til mere yoga.” // Dorte Uldall

“Sanna er super dygtig, behagelig og har en skøn stemme. Jeg er sluppet af med langvarige smerter, som jeg har gået til behandling for i måneder. Mange af mine ømme steder er forsvundet og jeg har lyst til mere.”// Heidi Gade

“Sanna har en behagelig skøn stemme, hun er dygtig, dejlig og helt nede på jorden. Hun er nem at forstå. Jeg vil gerne have mere.” // Ann L. Gyldenløve

Jeg har fået glæde og ro, balance i krop og sind. Det har været meget givende. Jeg har “fundet hjem” i yin-yogaen. // Mette J. Knixbüll