OM SANNA

YOGA by SANNA

(tidligere NaturYoga)

YOGA by SANNA startede oprindeligt under navnet NaturYoga. Det blev til fordi jeg måtte – jeg blev nødt til at starte op – det kom dybt inde fra – at det var min nye vej i livet. Der var ingen vej udenom for mig. At videreformidle yoga og redskaber til stress-, angst- og depressionsreduktion og -håndtering er ret stort for mig.

YOGA by SANNA har flere aktiviteter:

STUDIO
Idendørs hold og forløb hvor der er et specielt fokus med et helt særligt målrettet indhold. Det kan være intro-hold for begyndere samt hverdagshold. Det jeg betragter som “almindelige” hold hvor alle kan deltage. Der gives differentieret undervisning og der er et forskelligt fokus på kroppen fra gang til gang. Der udbydes også forløb mod Stress, angst og depression.

NATURYOGA 
Udendørs hold i weekenden fra april til oktober. Det er DROP-IN, så man kommer bare uden forud at være tilmeldt. Der er plads til alle (Undtaget CORONA-restriktioner). 

EVENTS
Det kan være både indendørs og udendørs events. Worshops, YINyoga, 108 solhilsener …

RETREATS
Yoga by Sanna
udbyder retreats af en til flere dages varighed. Fokus er på forkælelse af den enkelte med en kombination af Yin & Yang yoga, meditation, mindfulness og vegetarisk mad og meget, meget mere. Se mere under de enkelte retreats.

ONLINE
DIT YOGA UNIVERS er dit online univers hvor du ubegrænset kan lave yoga, mindfulness og meditationer. Der kommer nyt indhold på hver uge, og DU er medbestemmende i forhold til hvad det skal indeholde. Det ligger os meget på sinde at det er og bliver DIT YOGA UNIVERS.

LIVE
Yoga du kan lave hvor som helst. I stuen, haven, altanen på stranden … Det streames LIVE og du kan se det, der hvor du er. Det er tilgængeligt flere timer efter LIVE-udsendelsen, hvis du vil lave det igen eller blev forhindret da vi var LIVE. Din husstand kan være med, det koster ikke ekstra.

Læs meget mere om de enkelt hold og forløb under “STUDIO”. Her kan du også tilmelde dig, hvis der er et hold der passer til dig. Du er også velkommen til at kontakte mig for en yderligere snak eller information om de enkelte hold. Find kontaktoplysninger under menupunktet MERE.

Er du til mere end et hverdagshold afvikler jeg løbende over året Workshops med bl. a Meditation og Mindfulness. Her vi går lidt dybere ind i hvem vi er, hvordan vi opfatter os selv og hvordan vi kan opfattes os selv på en ny måde, der giver mere ro og balance hverdagen. Der afvikles også flere Events, bl.a. i form at Retreats af en til flere dages varighed, 108 solhilsenere 82 m. over havet og meget mere. Se mere under menupunktet “EVENTS”.

Om mig, instruktør og indehaver

Jeg hedder Sanna Carlsen, er årgang 1968 og certificeret yogainstruktør. Senest Yinyoga hos Trine Hedegaard. Jeg er indehaver af yogastudiet YOGA by Sanna (tidligere NaturYoga) i Frederikshavn, hvor jeg har flere aktiviteter.

Jeg har dyrket yoga i flere år og undervist i Hatha og Yin yoga hundredevis af timer. Jeg holder mig hele tiden opdateret, og er i gang med endnu en YIN-yoga uddannelse, læser en masse yogastof og deltager i kurser, workshops og events. I vinteren 2019 var jeg på en 3 mdr. yogarundrejse med rygsæk i Asien, hvor jeg samlede stor inspiration til mit videre virke i yogaens verden. Jeg har stor glæde af at kombinere den øst- og vestlige verdens måde at dyrke yoga på. Ikke mindst glæder jeg mig over at formidle den viden videre til glæde for jer yogier.

Hvorfor Yoga By Sanna?

Jeg bor i Frederikshavn og har gjort det hele mit liv. Jeg elsker naturen, jeg elsker yoga – derfor NaturYoga, det er nu hedder Yoga by Sanna. Vi startede udelukkende med yoga udendørs, men der har fulgt meget mere med siden. Samtidig handler det også om, at jeg efter et flerårigt stress-forløb er blevet et menneske med nogle andre værdier og en anden omsorg for miljø, omgivelser, andre mennesker og ikke mindst min egen krop. Det har givet sig udslag i den måde jeg over nogle år har ændret min levevis på. Hvordan jeg som person går op i det NATURlige i at spise økologisk og uden tilsætningsstoffer og E-numre, uden dog at være fanatisk.

YOGA by SANNA og det NATURlige

For mig er det NATURligt at bruge økologiske og bæredygtige produkter. Både som privatperson og i mit studio, hvor produkterne jeg bruger og sælger så vidt muligt er økologiske og fremstillede under ordnede og bæredygtige forhold. Jeg betragter det som NATURligt, at jeg bager mit eget økologiske brød og kun bruger egne fremstillede produkter til personlig pleje. På den måde ved jeg hvad jeg kommer på min hud. Jeg er ikke fanatisk på nogen måde, men for mig virker det bare fuldstændig logisk, at vi bliver hvad vi gør, spiser, drikker, indånder og påfører vores hud og hår.

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe, skrive en personlig besked eller en mail til mig, så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

Namasté og kærlige hilsener
Sanna

Firmaoplysninger

NaturYoga
v/Sanna Carlsen
Middelfartgade 11
9900 Frederikshavn
Danmark
Tlf. 25 56 49 14
CVR. 3960 2628