Forløb mod stress, angst og depression – 

Meditation, yoga og mindfulness

Vil du genfinde roen i din krop? Vil du gerne kunne forliges med de udfordringer du står i, om det er stress, angst eller depression? 

 

Anne Kathrine har været ramt af depression og stress siden 2015 og angst det sidste år. Angsten har været særlig slem og hun har ikke kunne passe sit arbejde siden november 2018. Hun var sygemeldt 1-3 dage hver uge ind til få uger inde i dette forløb. Hun kunne ikke komme ud af døren. Hun blev bremset af sine tanker, følelser og kroppens reaktion. Efter få uger i forløbet kom hun afsted hver dag. De sidste 7 uger har hun KUN haft 1 mindre angstanfald, som hun håndterede i bedste stil med de værktøjer hun har med sig fra dette forløb. Hun skriver selv om forløbet:

“Jeg har lige været igennem Sanna’s forløb mod stress, angst og depression. Min udvikling i den periode er slet ikke til at forstå. Jeg er kommet ud på den anden side med mere energi og glæde. Ikke mindst for mig selv, men også over jeg nu har en helt anden accept af min situation.
Sanna har for mig været en virkelig god støtte, ja vil næsten sige hun har været en mentor for mig. Hun har haft forståelse overfor mine valg og tilvalg, plus hun har givet mig mange brugbare værktøjer til at kunne håndtere mine udfordringer i hverdagen.

Jeg er så taknemlig for, at jeg den dag i dag kan afbryde et angst anfald og kan vælge om en følelse/tanke skal styre min dag.

Sanna og jeg har snakket meget om at være bevidst om sine valg – store som små – og om hvordan værktøjerne kan hjælpe mig til at mærke efter, hvad der er det rigtige at vælge i den pågældende situation mange gange i løbet af en dag.

Sanna er et helt særligt menneske med hjertet på det rette sted og hun vil kun dig det bedste. Den måde hun kan forklare tingene på er bare så spot on. Der er flere gange jeg har taget mig selv i at tænke – gud ja, det minder da om noget jeg har gjort, også selv om jeg ikke har tænkt over det. Det er så givende et forløb!

Tak til dig Sanna ❤ jeg gjorde dæleme “mor” stolt 😉❤

 

Anne Kathrine Studsholt, 28 år

Ordene der beskriver Anne Kathrines udvikling er ret beskrivende for, hvor den rejse du starter sammen med mig, tager dig hen.

Herunder følger en beskrivelse af forløbet: 

YOGA by SANNA Special – mod stress, angst og depression – sammensættes helt specielt til dig ved en kombination af kognitiv terapi og MBSR (Mindfull Baseret Stress Reduktion). Mindfullness og yoga hører til som en  del af MBSR. Vi laver Hatha Yoga stillinger med et strejf af Yin, åndedrætsøvelser og meditationer, der giver dig en dyb, dyb ro i krop og sind. Du vil opnå at mindske eller fjerne dine symptomer på stress, angst og depression. Vi taler i gruppen om vores hverdag og det der udfordrer os. Har du ikke lyst til at fortælle, er det også helt ok. Derudover arbejder vi med de værktøjer, som du kan bruge til at håndtere din hverdag. Du får hjælp til at:

 

  • Finde overskuddet til igen at være social.
  • Håndtere at nogle i din nære familie og omgangskreds ikke rigtig forstår din situation.
  • En bedre nattesøvn, mere energi og øget velvære.
  • Få en større kropsbevidsthed, så du opdager dine symptomer og kan agere rigtigt i forhold til dem.
  • Få en bedre koncentrationsevne og hukommelse.
  • Blive mere nærværende og opmærksom.
  • Opnå bedre humør, større selvtillid og selvværd.
  • Acceptere dine udfordringer og kunne håndtere dem.

 

Du vil blive mødt med stor forståelse for din situation og de udfordringer du står i, da jeg selv har måtte erkende, acceptere og omlægge mit liv på mange måder i forbindelse med et langt stressforløb.

 

 

“Jeg selv som underviser er så stolt af at være med på sidelinjen. At guide, understøtte og formidle det der kan ændre DIT LIV.🙏✨ Når I gennem forløbet træner, træner og træner bevidstheden – og løbende lærer at bruge den til at ændre livet er HELT FANTASTISK.💕 Når I via mindfulness, meditation, yoga og andre øvelser træner bevidstheden og undervejs opdager hvad I er i stand til. Ved bevidst at kontrollere hvilke tanker, følelser, handlinger og smerter i kroppen I vil give opmærksomhed, hvor meget I vil “dvæle” ved det. Disse øjeblikke, hvor I opdager hvad I selv kan – ER SÅ MAGISKE✨✨ for mig. Jeg er dybt taknemmelig over at deltage på denne rejse. TAK” 🙏💕

YOGA by SANNA, Sanna

”Takket være din søde og rolige udstråling, indlevelsesevne og forståelse for min situation, har jeg lært at tackle min hverdag og mit liv på en ny og mere hensigtsmæssig måde. Jeg har fundet en indre ro, der giver mig overskud og overskuelighed. Dette grundet en større kropsbevidsthed, at være nærværende og kunne sortere min tanker, at kunne leve i nuet og acceptere mig selv. Forløbet har givet mig større selvtillid og givet mig større mod til at prøve ”nye ting” i mit liv.”

Ingelise Nielsen, Frederikshavn

“Yoga giver mig ro i mit sind og min krop. Jeg føler mig rigtig godt tilpas. Sanna, du giver mig håb for at jeg nok skal komme igennem min depression. Du er dygtig, nærværende, kompetent og du får mig til at smile, noget jeg ikke har gjort i måneder.”

Louise Thomsen, Frederikshavn

“Er nu lidt over halvvejs i Sannas stress, angst og depressionsforløb og hvilket forløb, programmet er nøje tilpasset, man får gode teknikker som man kan bruge til at få kroppen i ro og man mærker kroppen på en helt ny måde, hvilket giver fremskridt dag for dag. Sanna er med sin behagelige væremåde og yderste kompetente viden en fantastisk træner – Hun er simpelthen helt fantastisk. Glæder mig allerede til næste træning, kan næsten ikke vente.”

Mette Jensen, Sæby

“Sannas unikke sammensatte undervisning på sine specialhold har haft afgørende helbredende effekt på mig – og har samtidig lært mig bedre at kunne håndtere mine udfordringer”

Mette Juel, Frederikshavn