PROTEINHOLDIGE SKYRBOLLER

Januar 2021

 

Jeg har prøvet adskille forskellige opskrifter på skyrboller.

Jeg har her lavet mit eget mix., som du gerne må gøre efter. Bollerne røres hurtigt sammen og sættes straks i ovnen.

OPSKRIFT:

250 g skyr
3 æg
2 spsk. honning
200 g havregryn
1,5 spsk. loppefrøskaller
1,5 tsk. bagepulver
2 spsk. hørfrø
½ tsk. salt
evt. lidt solsikkekerner til at vende bollerne i inden de kommes i ovnen

1. Bland alle ingredienser sammen i en skål.
2. Formes som små boller. Brug evt. grydeske og alm ske, da dejen er blød og klistret.
3. Vendes evt. i solsikkekerner.
4.  Sættes på bageplade.
5. Bages i ovnen i 20-25 min. ved 180 grader varmluft.

GOD FORNØJELSE

 

Kærligst Sanna