CHOKO-MUFFINS

(glutenfri)

April 2021

 

Jeg har prøvet adskillige forskellige opskrifter på muffins. Disse laves i en blender eller foodprocessor.

Jeg er nået frem til denne skønne kombination. Den giver luftige, svampede choko-muffins, der kun bliver bedre efter en tur i fryseren.

Mel er erstattet, så du til gengæld får protein uden gluten.

OPSKRIFT:

1 ds. Kidney bønner, skylles og sies

250 gram dadler (uden sten)

1 dl. kokosmel

1,25 dl. kakao

5 æg

1 dl. kokosolie

1 tsk. Natron

1 tsk. Bagepulver

100-150 gr. hakkede mandler, nødder eller mørk chokolade (kan udelades)

fortsættes…

 

 

1. Start med at hakke nødder, mandler og/eller mørk chokolade. Tages op igen.

2. Hak alle de øvrige ingredienser sammen i en foodprocessor eller blender.

3. Rør dejen sammen med mandler/nødder/chokolade.

5. Fordel i 15-16 muffinsforme.

6. Bag ved 180 grader varmluft i 14-18 min.

GOD FORNØJELSE

 

Kærligst Sannasmile