Yin Yoga Retreat med silence, Spa & Wellness

Søndag 13. – onsdag 16. november 2022

Incl. workshop “Bliv mere bevidst i hverdagen – slip stress, 1.”

“Opholdet har hjulpet mig til at mærke mig selv. Sanna har støttet mig i, at jeg er god nok, som jeg er, men at forandringer er ønskværdige – faktisk nødvendige.

Hun underviser pædagogisk=fremragende. Der er en fin overensstemmelse med varslet indhold og egentlig undervisningsindhold. Af person/væsen er hun ypperlig, med et afsmittende arausals niveau. Efter nogle dage, er jeg utrolig påvirket på flere planer, særlig følelsesmæssigt/emotionelt. JA TAK, jeg skal med bestemthed afsted igen – og efter at have mødt dig vælger jeg også din online yogaklub til.

For mig var opfordringen til stilhed god. Jeg har med mine præmisser indfriet stilleperioden så godt jeg kunne/havde kræfter til, fordi det at mærke sig selv er/var benhårdt arbejde, som jeg er utrolig taknemmelig for.”

Anne Mette Carøe

 YIN YOGA RETREAT MED SILENCE, SPA & WELLNESS

Fra søndag 13. – onsdag 16. november 2022 – Giv dig selv muligheden for at komme ned i gear og gøre overvejelser om 2023 i de ypperligste rammer og oplev den mest storslåede forkælelse af DIG.

I disse omgivelser med yoga, mindfulness, meditationer, Silence og Spa & Wellness og skøn, skøn natur har du de allerbedste betingelser for at komme helt, helt ned i gear, at lade op, slappe af, reflektere, nyde stilheden og måske læse en god bog medens den indre ro indfinder sig. En ro der går langt, langt dybere ind end din almindelige yogapraksis i hverdagen. DEN ULTIMATIVE FORKÆLELSE.

 

Brug 4 dage på at ”trække stikket”

Du kender måske i forvejen den store gevinst 1 yogasession giver dig både i krop og sind. Dette mangedobles når kroppen bombarderes med utallige sessioner med yoga, mindfulness, meditationer, stilhed, spa og wellness der åbner dine sanser, så du kigger indad og får dig fra hovedet og dybt ind i hver en celle af kroppen. Efter denne forlængede weekend kan du i DEN GRAD mærke dig selv igen.

Hen over 4 dage giver vi slip på det vi ikke længere har brug for at holde fast i. Vi arbejder både med krop og sind. Vi kommer til at mærke os selv og blive meget bedre til at mærke efter og tage små pauser i hverdagen, når det hele måske går lidt stærkt.

Hen over 4 dage kan du forkæle dig selv med masser af yinyoga, mindfulness og meditationer samt ca. 20 timers Silence. Stilhed hvor vi går 100% offline, ikke taler, hverken med hinanden eller med andre. Du opdager måske, at du finder svar på nogle af de spørgsmål og overvejelser du eventuelt går og tumler med. Det er i stilheden du finder svarene. Svar der kommer indefra. Du hører dem fordi du giver dig til at være stille – og lytte. I hverdagen kører vi ofte på autopilot, gør hvad der forventes af os, uden rigtigt at give os tid til at mærke om det egentlig føles rigtigt. I denne forlængede weekend er der tid, tid og mere tid. Det kan være her du mærker hvad fremtiden skal bibringe dig.

 

MASSER AF YIN YOGA, MINDFULLNESS, MEDITATION, SPA & WELLNESS

Yin Yoga – en stille revolution
Du kan du give dig helt hen og nyde de rolige, frigørende og udrensende Yin Yoga stillinger som foregår siddende eller liggende. Lange dybe stræk hvor vi kommer ned i gear og ruster os til det der kommer. Lange dybe stræk som strækker bindevæv, muskler og styrker knoglerne. Når vi er i stillingerne i lang tid, 2-7 minutter, bliver bindevævet stærkere og mere væskefyldt. Samtidig giver kroppen langsomt efter. Nervesystemet modtager impulser om at det her er ok og du kan derfor komme endnu dybere ind i et stræk. Der bliver skabt plads i kroppen til fornyet energi. Der løsnes op for små og store spændinger.

Samtidig øver vi os i at blive bekvemme med det ubekvemme. At VÆRE med os selv i lang tid, at MÆRKE os selv og kroppen. Noget de fleste af os slet, slet ikke er vant til. Du bliver et mere rummeligt menneske, både over for dig selv men også over for dine omgivelser. ALLE KAN DELTAGE.

 

WORKSHOP
På fredagens workshop får du ydermere mulighed for at blive klogere på hvem du er og ikke mindst hvordan du bliver mere bevidst i dagligdagen. Bevidst om hvordan din krop og sind har det og hvordan du kan blive bedre til at vælge mellem at sige ja og nej, at sige ja og nej til både store og små ting i dit liv. Du lærer at meditere, en praksis der kan være guld værd i en travl hverdag. Du lærer hvordan du kan forkæle dig selv med små pauser i hverdagen. Pauser der hjælper dig til at have et liv i en sund balance. Du får desuden værktøjer til at være mere nærværende i alle de ting du gør.

 

Spa & Wellness ad libitum

Oveni dette kan du toppe din ”egentid” med masser af velvære i hotellets Spa & Wellness med et 2700 m2 stort unikt stilleområde fyldt med wellnessfaciliteter. Faciliteter som store bassiner, boblebade, kolde bade, dampbad og forskellige saunaer samt det helt fantastiske udendørs spaområde med udsigt til Kattegat og stjernehimmel på en klar aften. Skal du have endnu flere forkælelser kan du booke tid hos det professionelle og uddannede personale på klinikken Viwell på hotellet, hvor du har mulighed for at få en omgang lækker massage, få frisket huden op med en ”Body Scrub” eller ”Minifacial” eller få ordnet fødder og negle så de stråler igen. Der er mange flere muligheder. Book gerne i god tid hjemme fra.

I omgivelserne omkring hotellet vil du på den ene side, for enden af vejen (200 m), komme til stranden. Der er her vi går ned og vinterbader tidligt morgen, hvis du har lyst til det. På den anden side af hotellet, få hundrede meter væk finder du den dejlige, stille skov med store gamle træer. Sæby med de skønneste gamle huse, det brostensbelagte torv med gågaderne er ikke mere end en gåtur på 1,5 km. væk. En tur der også kan tages langs stranden. Stranden ender hvor den hyggelige lystbådehavn starter. På havnen, som i midtbyen er der nogle skønne butikker med mulighed for at gøre et godt køb.

Maden vi nyder på opholdet er vegetarisk. Er du allergiker, giv venligst besked til hotellet god tid i forvejen.

PROGRAM, som er tilrettelagt så du får masser af yoga, mindfullness og meditation, men også masser af egentid (ændringer kan forekomme):

PROGRAM

SØNDAG 13. NOVEMBER 2022

Kl. 14.00 – 18.00
Indtjekning på Hotel Viking Aqua Spa & Wellness – egentid.

Kl. 18.00 – 19.00
Velkomst og præsentation, vi hilser på hinanden.
Vi mødes i yogalokalet.

Kl. 19.00 – 20.30
Middag

Kl. 20.30 – 21.30
Guidet meditation

Kl. 21.30 –
Urtete og øko kaffe, frugt – egentid og godnat

MANDAG 14. NOVEMBER 2022

Kl. 7.00 – 8.30
Yin Yoga

Kl. 8.40 
Vinterbadning på stranden (for dem der har lyst)

Kl. 9.15
Morgenbuffet

Kl. 10.30
Workshop del I, – Bliv mere bevidst i hverdagen I.

Kl. 12.00 
Frokost

Kl. 13.00 – 13.15
Vi mødes inden vi går ind i stilleperiode og går OFF-line

Kl. 13.15 – 16.30
Egentid i stilhed

Kl. 14.00 – 16.00
Adgang til urtete, øko kaffe, frugt i stilhed

Kl. 17.00 – 18.30
Yin Yoga i stilhed

Kl. 19.00
Middag i stilhed

Kl. 20.00
Guidet meditation i stilhed

Kl. 21.00
Øko kaffe, urtete, frugt i stilhed – egentid og godnat

TIRSDAG 15. NOVEMBER 2022

Kl. 7.00 – 8.30
Yin Yoga

Kl. 8.40 
Vinterbadning på stranden (for dem der har lyst)

Kl. 9.15
Morgenbuffet – STILHED OPHØRER. Herefter ”egentid”. Du kan evt. fortsætte stilheden, nyde hotellets faciliteter, naturen eller Sæby

Kl. 14.00 – 16.00
Adgang til kaffe/te og frugt

Kl. 17.00 – 18.30
Yin Yoga

Kl. 19 –
Festmiddag og hygge

ONSDAG 16. NOVEMBER 2022

Kl. 7.00 – 8.30
Yin Yoga

Kl. 8.40
Vinterbadning på stranden (for dem der har lyst)

Kl. 9.15
Morgenbuffet og udtjekning

Kl. 10.30 – 12.00
Workshop, del 2, Bliv mere bevidst i hverdagen, 1. Afrunding og afsked

 

En uge før opholdet modtager du info og praktiske oplysninger fra din underviser Sanna.

DIN UNDERVISER

Programlægger og underviser hedder Sanna Carlsen, er 53 år og certificeret Hatha og Yinyogainstruktør. Hun underviser bl.a. i Yin- og Hatha yoga og er indehaver af yogastudiet YOGA by SANNA i Frederikshavn. Hun har god erfaring med undervisning på Yoga Retreats. Hun bygger hele tiden ovenpå sine yogauddannelser. Hun kan ikke lade være. Hun underviser flere hold indendørs samt udendørs i april-oktober. Derudover har hun i flere år undervist i forløb for stress-, angst- og depressionsramte, hvor yoga, mindfullnes og meditation er en stor del af de værktøjer der bruges.

Deltagerne hjælpes til at blive mere bevidste og nærværende i hverdagen. Hun har selv mediteret dagligt og dyrket yoga i flere år og det kom rigtigt ind under huden i et flerårigt sygdomsforløb med stress, hvor mange erkendelser og en stor omlægning af sit liv var resultatet af det. Sanna har desuden skabt yogaklubben DIT YOGA UNIVERS. Her undervises online og live online. Der er desuden adgang til bl.a. online videoer med yoga, mindfullness og meditationer, yogafilosofi, opskrifter, livstilstips m.v. Hun udvikler desuden online yoga og stress forløb man kan gennemføre hjemme hos sig selv.

Sanna vil med den skønneste stemmeføring og sit positive sind føre dig gennem den forlængede weekend.

”Som underviser glæder jeg mig utroligt til at byde dig velkommen til max. forkælelse på dette vidunderlige retreat, hvor jeg vil gøre ALT for at du kommer hjem med en oplevelse for livet og ikke mindst dyb, dyb ro i krop og sind. – Kærlig hilsen Sanna”

Har du spørgsmål til opholdet kan Sanna kontaktes via sanna@yogabysanna.dk eller på tlf. 25 56 49 14

 

HVEM KAN DELTAGE?

Alle +16 år, som kan deltage i en normal yogatime. Har du helbredsmæssige skavanker/sygdomme, meget gerne giv besked til Sanna via mail på sanna@yogabysanna.dk

PRIS PR. PERSON I DELT STANDARD DOBBELTVÆRELSE

KR. 4.495 kr.

Enkeltværelsestillæg kr. 900,-

 

PRISEN INKLUDERER:

  • 3 x overnatning i delt standard dobbeltværelse
  • Alle måltider* fra søndag til onsdag morgen, dog ikke frokost tirsdag, hvor du har mulighed for at kigge lidt nærmere på havnen, byen eller nyde spa og wellnessområdet
  • Adgang til spa og wellnessområdet på hotellet.
  • Fri kaffe, te, frugt
  • Yoga, meditationer og mindfullness, workshop

*Alle måltider er overvejende vegetariske, så vidt muligt tilberedt af lokale råvarer

 

 

DIT OPHOLD BOOKES DIREKTE HOS HOTEL VIKING – FØLG NEDENSTÅENDE LINK

SE HVAD TIDLIGERE DELTAGERE PÅ WORKSHOP SIGER:

“Opholdet har hjulpet mig til at mærke mig selv. Sanna har støttet mig i, at jeg er god nok, som jeg er, men at forandringer er ønskværdig – faktisk nødvendige.

Hun undervises pædagogisk=fremragende. Der er en fin overensstemmelse med varslet indhol og egentlig undervisningsindhold. Af person/væsen er hun ypperlig, med et afsmittende arausals niveau. Efter nogle dage, er jeg utrolig påvirket på flere planer, særlig følelsesmæssigt/emotionelt. JA TAK, jeg skal med bestemthed afsted igen – og efter at have mødt til vælger jeg også din online yogaklub til.

For mig var opfordringen til stilhed god. Jeg har med mine præmisser indfriet stilleperioden så godt jeg kunne/havde kræfter til, fordi det at mærke sig selv er/var benhårdt arbejde, som jeg er utrolig taknemmelig for.” – Anne Mette Carøe

“Jeg har tidligere været med Sanna på Egholm. – og nu på Hotel Viking. Dette retreat er fantastisk på alle måder. Det ufordrer både fysisk og mentalt, og det rykker mig videre. 
Sanna er beroligende, nærværende, kompetent, ærlig. Det er fantastisk at høre Sannas historie. Giver meget stof til eftertanke. Skønt med alle fysiologiske fakta om øvelserne. Hvordan de påvirker kroppen. Der var rigtig mange AHA-oplevelser for mig. Har lyst til selv, at læse mere om meridianbaner og hvad det gør ved kroppen. Sanna du gør det bare så godt. Det er svært at beskrive bedre.
Jeg oplever ro, afslappethed, ønsker mere, træt, udfordret – på den gode måde, da der altid er kompetente løsninger på forskellige udfordringer.
JA, jeg kommer igen, det er bestemt ikke sidste gang.” – Lone Jensen

 

“SE AT KOMME AFSTED – Det var fantastiske 4 dage. Det gør en stor påvirkning på en – hjælper en på vej. Sanne er rigtig god til at forklare det der nu sker i kroppen og har en behagelig stemme. Jeg oplever mere ro, bedre til at flytte fokus og har en stor tro på fremtiden. Jeg vender helt klart tilbage, så jeg kan fastholde en udvikling. Det er en investering i en selv. Det har en passende længde (4 dage, red.).” – HanneLise Jensen

 

“Det var en fantastisk oplevelse, bedste gave til en selv. Sanne er behagelig, kærlig, nærværende, anerkendenden og respektfuld. Jeg oplever ro, velvære, accept, overskud, glæde og taknemmelighed. Jeg kommer meget gerne tilbage til retreat med Sanna – meget gerne Læsø, der tiltaler mig.” – Anita Lau

 

“GØR DET FOR POKKER. Det er det bedste jeg har gjort for mig selv. Sanna guider fantastisk. Din stille og rolige måde at forklare og guide på er så skøn. Du må ikke ændre noget overhovedet.
Jeg kan mærke stor forskel på smerter (færre, red.), mindre stivhed i kroppen. En indre ro. Trækker mere vejret helt ned i maven. Jeg skal helt klart afsted igen.
Det har stor værdi at det er flere dage i træk. den åbenhed vi giver hinanden på holdet er god og inspirerende. 20 timers stilhed var tilpas for mig.” – Birgitte Bach Andreasen

Anmeldelser fra andre Yoga Retreats med YOGA by SANNA på Hotel Viking:

Dygtig instruktør og et højt niveau af egen-omsorg og forkælelse alle dage. Sanna er dejlig og rolig, har en god guidens, god til at håndtere mange forskellige niveauer blandt deltagerne. Jeg vil helt sikkert afsted på Retreat med Sanna igen. Der er meget indhold og god teori. Meget passende med 20 timers stilletid.” – Kirsten Nowack 

 

“Super godt Retreat. God guidet yoga. God balance mellem yoga, meditation og egentid. Dejligt at opleve at stillingerne kan gøres på forskellige måder. Der er meget fokus på at lytte til din egen krop – det er en god øvelse, samt godt at det ikke skal udføres på en bestemt måde (stillingerne tilpasses den enkelte krop, red.). Jeg har fået et mere rummende og åbent sind. I løbet af forløbet havde jeg færre og færre forstyrrende tanker under yoga og meditation. Jeg var mere taknemmelig.” – Gitte

 

“Det var en fantastisk oplevelse. Ren luksus at have plads og ro til at være sig selv. Et godt planlagt program. Sanna er virkelig skøn, dejlig rolig og med en blid stemmeføring, uden at det bliver for højtideligt. Jeg oplever her bagefter ro i kroppen og en lavere puls. Jeg vil meget gerne afsted med YOGA by SANNA igen.” – Laila Knudsen

 

“Alle skulle prøve det her, det er min 3. gang hos Sanna. Det er fantastisk! Yoga kombineret med naturen, spa, Hotel Viking = Perfekt. Sannas måde at undervise på er SÅ SKØN. Hun har en fantastisk stemmeføring og jeg elsker at hun bruger yogastillingernes navne (Needle Eye, Rolling Panda …) Dejligt oplysende at hun fortæller om anatomien, bindevæv og meridianer undervejs. – Kære Sanna, du formår at forklare anatomi i et “almindeligt” sprog, der er tydeligt og forståeligt for sådan én som mig. Det gør yogaen vedkommende og meningsfuld, og jeg lærer nyt hver gang. TAK FOR DIG” – Pia Uhrenholt 

 

“Jeg kan på det kraftigste anbefale et retreat med Sanna. Hun er god, hjælpsom og sørger for at der er god plads til individuelle behov. Jeg oplever en indre ro, men jeg tror lige jeg skal have det lidt på afstand for at vide hvad mit outcome har været. JA, jeg vil gerne afsted med Sanna igen. Sanna, du er en den bedste underviser jeg har prøvet” – Tina Colvey

 

“Det var et dejligt retreat, hvor vi kom hele vejen rundt. Der var tid til egentid og alt det gode. Sanna er skøn og meget behagelig, hun gjorde meget ud at vi lavede øvelserne rigtigt til vores krop. Jeg er her bagefter øm, træt og afbalanceret i en meditativ stemning på den gode måde.” – Sara Filtenborg

 

“Dette retreat har været meget nærværende, afslappende og givende. ALLE burde på sådan et retreat. Sanna er meget hjælpende, opmærksom og rolig. Jeg oplever RO og en bedre balance. Jeg vil gerne afsted igen og har allerede være ved at kigge på kommende retreats med YOGA by SANNA.” – Trine Kristensen

 

“Det har været noget af det bedste jeg har gjort for mig selv. Jeg har fundet nye veje der skal afprøves, ting der har udfordret mig fysisk og mentalt. Sanna er helt fantastisk, rolig, ærlig, smuk udstråling og meget åben. Kroppen har det godt, føles udhvilet, frisk – ingen smerter. Hovedet har mange visioner og tanker om tiltag som kan ændre mit liv til det bedre. JA, jeg vil gerne afsted med Sanna igen. Det har været en skøn oplevelse.” – Edith

“Dette har været et frirum i en travl hverdag. En lille mindfullness-bobbel, hvor jeg har fundet ind til min indre ro og de vigtigste ting for mig i mit liv. Sanna er rigtig god,  nærværende og omsorgsfuld. Jeg vil gerne afsted med Sanna igen. Det giver mulighed for at stoppe op og gøre sig nogle tanker om ens liv og ens prioriteter.” – Christina Mogensen

“Jeg fik opholdet i gave. At være på dette retreat har været lækkert og spændende, og så er det en øjenåbner. Man lærer ting om sig selv, man måske ikke var klar over. Sanna er utrolig behagelig og kompetent. Det var SÅ skønt, jeg vil gerne afsted igen. Det har været en hel tilpas blanding af yoga, meditation og alenetid.” – Vibeke Overgaard-Andersen

”Det har været SÅ inspirerende. Et dejligt afbræk i en travl hverdag. Jeg kommer gerne igen, mit mindset vil have gavn af det. 4 dage er lige tilpas. God tid både til samvær/samtale med andre og stilhed.” – Anette Thirup

”En fantastisk mulighed for at koble helt fra en travl hverdag. Godt med 4 dage og en skøn kombination med spa, yoga, meditation og god mad. Jeg kommer helt sikkert igen. Det er en skøn selvforkælelse (fx en gang om året). SANNA er en god formidler af øvelser og har en blid og behagelig stemme. Super godt med 2 hele dage på hotellet.” – Jette Søgaard Bøjesen

”Har været på ”ferie med et formål”. Tid til at lære noget om mig selv. Blive ”nulstillet” og komme helt ned i gear. Jeg vender helt klart gerne tilbage på retreat med YOGA by SANNA. Tror det vil være nødvendigt for mig, for at blive i vanen med at prioritere og ”fremelske” freden i krop og sind.” –  Amalie

”Hvor var det en dejlig oplevelse. God kombination med yoga, morgenbadning i havet og spa. Jeg vil helt klart gerne deltage i et retreat med YOGA by SANNA igen, da jeg kom helt ned i gear og tempo og kunne mærke min krop. God vegetarisk mad og lækker morgenbuffet.” –  Mette Hedemann

”Det var så godt at investere tid i sig selv og jeg vil gøre det igen en anden gang. 4 dage er en fin længde på et retreat.” –  Nanna Feld

”Jeg vil helt klart anbefale andre at deltage i et yoga retreat med YOGA by SANNA eller på et almindeligt yogahold hos SANNA. Jeg er ikke yoga-trænet, så føler jeg blev guidet godt. Jeg er klar til selv at fortsætte med yoga. Det var udfordrende med stilhed i 20 timer, men dog en passende længde. Hotellets spa-faciliteter er fantastiske !!” –  Lene Bendix

”Fantastiske omgivelser. Dejligt med ”mig tid”, ro, LUKSUS, god mad og skøn yoga. En meget venlig og behagelig underviser. Skøn vegetarisk mad og utrolig venlig professionel betjening.” – Birgitte Maxwell