UDSOLGT 

SUMMER Yinyoga Retreat med silence, Spa & Wellness

torsdag 1. – søndag 4. august 2024

(BLEV HURTIGT UDSOLGT I 2023)

Med Yin Pulseringer og reflektionstid. Vi bliver klogere på hvad stress er – og hvordan vi håndterer den

Dette er mit 3. retreat hos YOGA by SANNA. Jeg er også medlem af Yogaklubben.

Jeg vil sige til alle andre: At de skal gøre det! At det er givende, og at det er en kæmpe gave til sig selv.

Sanna er god til at guide, så det er nemt at forstå, hvad man skal. Hun har en meget behagelig stemme og en varm personlighed.

Efter flere dage afsted har jeg en følelse af at være mere i kontakt med mig selv. En ud-af-kroppen oplevelse, hvor det føles som om at jeg ser på mig selv udefra.

JA, jeg vil gerne afted igen. Det giver mig tid og ro til fordybelse, omsorg og kærlighed til mig selv. Jeg kommer hjem med fornyet energi, ro og overskud.

På Hotel Viking er personalet meget venligt og hjælpsomt. Der er pænt og rent. MEGET lækkert mad – stor ros til køkkenet.

Christina Mogensen

Det var en dejlig oplevelse. Jeg kom ned i gear. Det var en god kombi med yoga/meditation og spa 😊 Sanna er rigtig god til at forklare, så det er til at forholde sig til og forstå. Jeg føler mig afslappet, øm i kroppen og helt flad for energi på den gode måde efter 4 dage. Jeg vil gerne afsted med Sanna igen, fordi indholdet ikke var for alternativt eller spirituelt. Jeg håber at kunne komme med igen til sommer. Det har været en god længde – vil gerne have en dag mere. Det var lige tilpas med stilletiden, da der også er andre gæster på hotellet.”

Ditte Bertram

Jeg har været med på retreat hos YOGA by SANNA før. Det er en perfekt kombination af godt selskab og skønne omgivelser. 4 dages fokus på mig og min krop. Du kan sagtens tage afsted alene.

Sanna er en meget dygtig underviser. Hun er god til at læse rummet og den enkelte deltager. Hun er omsorgsfuld og rolig. Hun har skabt et fortroligt rum med plads til alle. Hun giver gode og klare instruktioner af den enkelte øvelser.

Jeg føler mig i bedre balance – afslappet og har lyst til at fortsætte, her efter 4 dage.

Jeg vil gerne afsted igen, fordi det virker for mig og det er super hyggeligt og fordi jeg kan mærke virkningen i kroppen i flere uger. Det passer godt med 4 dage, så det ikke føles forjaget hvis man både skal gå tur, i spa, lave yoga og meditere. 

Anne Lund

Det var så givende, afstressende, beroligende, trygt at være afsted. Et fristed for krop og sind. Sanna er så rolig, forklarende, hjælpende – det var trygt. Hun var rigtig god til at forklare kroppens forskel fra person til person og hvorfor vi ikke kan det samme alle sammen. Jeg er øm i kroppen på den helt rigtige måde, mere smidig, afslappet. Har fået ro, mere balance og accept. Jeg fandt en ro og tryghed i mig selv jeg sjældent har oplevet.

Christina Børsting

DIN PAUSE FRA HVERDAGEN, hvor du kommer ned i gear og tager sommerens energi ind. Det er også her du giver dig selv muligheden for at tage nogle dage uden krav, forventninger og pligter.

I fantastiske omgivelser med Yinyoga, Yin Pulseringer, mindfulness, meditationer, Silence og Spa & Wellness og skøn, skøn natur har du de allerbedste betingelser for at komme helt, helt ned i gear, at lade op, slappe af, reflektere, nyde stilheden og måske læse en god bog medens den indre ro indfinder sig. En ro der går langt, langt dybere ind end din almindelige yogapraksis i hverdagen. DEN ULTIMATIVE FORKÆLELSE. Vi bor på Hotel Viking – Aqua Spa & Wellness Resort, Vikingvej 2, 9300 Sæby.

 

Brug 4 dage på at ”trække stikket”

Du kender måske i forvejen den store gevinst 1 yogasession giver dig både i krop og sind. Dette mangedobles når kroppen bombarderes med utallige sessioner med yoga, mindfulness, meditationer, stilhed, spa og wellness der åbner dine sanser, så du kigger indad og får dig fra hovedet og dybt ind i hver en celle af kroppen. Efter denne forlængede weekend kan du i DEN GRAD mærke dig selv igen.

Dette er mit 3. retreat hos YOGA by SANNA. Jeg er også medlem af Yogaklubben.

Jeg vil sige til alle andre: At de skal gøre det! At det er givende, og at det er en kæmpe gave til sig selv.

Sanna er god til at guide, så det er nemt at forstå, hvad man skal. Hun har en meget behagelig stemme og en varm personlighed.

Efter flere dage afsted har jeg en følelse af at være mere i kontakt med mig selv. En ud-af-kroppen oplevelse, hvor det føles som om at jeg ser på mig selv udefra.

JA, jeg vil gerne afsted igen. Det giver mig tid og ro til fordybelse, omsorg og kærlighed til mig selv. Jeg kommer hjem med fornyet energi, ro og overskud.

På Hotel Viking er personalet meget venligt og hjælpsomt. Der er pænt og rent. MEGET lækkert mad – stor ros til køkkenet.  – Christina Skov Mogensen

 

Hen over 4 dage arbejder vi både i Yinyoga, Yin Pulseringer, mindfulness, meditationerne på at blive mere bevidste og at lytte til kroppens 4 visdomscentre, krop, sind, følelser og intuition. Denne bevidsthed vil hjælpe dig i hverdagen til at lytte til kroppens signaler og tydelige sprog, når vi oplever tanker, følelser, smerter eller andet der i alt for høj grad fanger vores opmærksomhed. Vi lærer at lytte efter og ikke bare ignorere symptomerne i en travl hverdag.

 

Samtidig øver vi os i at blive bekvemme med det ubekvemme. At VÆRE med os selv i lang tid, at MÆRKE os selv og kroppen. Noget de fleste af os slet, slet ikke er vant til. Du bliver et mere rummeligt menneske, både over for dig selv men også over for dine omgivelser. ALLE KAN DELTAGE.

”TRÆK STIKKET” I 4 DAGE.

Hen over 4 dage kan du forkæle dig selv med masser af yinyoga, pulseringer, mindfulness og meditationer samt ca. 20 timers Silence. Stilhed hvor vi går 100% offline, ikke taler, hverken med hinanden eller med andre. Du opdager måske, at du finder svar på nogle af de spørgsmål og overvejelser du eventuelt går og tumler med. Det er i stilheden du finder svarene. Svar der kommer indefra. Du hører dem fordi du giver dig til at være stille – og lytte. I hverdagen kører vi ofte på autopilot, gør hvad der forventes af os, uden rigtigt at give os tid til at mærke om det egentlig føles rigtigt. I denne forlængede weekend er der tid, tid og mere tid. Det kan være her du mærke hvad den næste tid skal bibringe dig.

 

 

 

 

 

Maden vi nyder på opholdet er vegetarisk. Er du allergiker, giv venligst besked til hotellet god tid i forvejen.

PROGRAM, som er tilrettelagt så du får masser af yoga, mindfullness og meditation, men også masser af egentid (ændringer kan forekomme):

MASSER AF YINYOGA, PULSERINGER, MINDFULLNESS, MEDITATION, SPA & WELLNESS

YINYOGA
Du kan du give dig helt hen og nyde de rolige, frigørende og udrensende klassiske Yinyoga stillinger som foregår siddende eller liggende. Lange dybe stræk hvor vi kommer ned i gear og ruster os til det der kommer. Lange dybe stræk som strækker bindevæv, muskler og styrker knoglerne. Når vi er i stillingerne i lang tid, 2-5 minutter, bliver bindevævet stærkere og mere væskefyldt. Samtidig giver kroppen langsomt efter. Nervesystemet modtager impulser om at det her er ok og du kan derfor komme endnu dybere ind i et stræk. Der bliver skabt plads i kroppen til fornyet energi. Der løsnes op for små og store spændinger.

YIN PULSERINGER

 

YIN PULSERINGER

Yin Yogaen bliver krydret med Yin Pulseringer som er små sanselige og rytmiske blide bevægelser, der øger cirkulationen gennem kroppens væv og reducere træthed og spændinger i kroppen. Yin Pulseringerne fungerer som en ’chi-pumpe’, der ilter blodet, nærer og hydrerer vævene og smører leddene. 

Yin pulseringerne fungerer super godt kombineret med de skønne klassiske Yin-stræk. Både i Yin Yoga og Yin Pulseringer arbejder vi med tyngdekraften som vores ven for bedre at mestre kunsten at slappe af og afspænde kroppen.

 

 

MEDITATION

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

MINDFULL WALK

MINDFULL WALK
Vi gør brug af den skønne natur når vi stimulerer alle sanser på denne langsomme skønne tur. Du får inspiration til hvordan du kan bruge sanserne i naturen – også hvis du er afsted sammen med andre.

SILENCE - TID I STILHED

Under opholdet er der mulighed for 21 timers silence, der kan forlænges med 8 timer, hvis du ønsker. En tid uden samtaler. En tid off-line og med slukket tv. En tid i sit eget selvskab med de sanselige oplevelser af krop, sind og følelser med mulighed for reflektion. 

DIN UNDERVISER

Programlægger og underviser hedder Sanna Carlsen, er årgang 1968 og certificeret Hatha og Yinyogainstruktør. Hun underviser bl.a. i Yin- og Hatha yoga og er indehaver af yogastudiet YOGA by SANNA i Frederikshavn. Hun har stor erfaring med undervisning på Yoga Retreats, med flere hundrede deltagere de seneste år. Hun bygger hele tiden ovenpå sine yogauddannelser, senest 100 timers Yin Pulseringer i 2023. I 2024 assisterer hun på selv samme uddannelse. Hun kan ikke lade være.

Hun underviser indendørs ugehold hen over året.  Derudover har hun i flere år undervist i forløb for stress-, angst- og depressionsramte, hvor yoga, mindfullnes og meditation er en stor del af de værktøjer der bruges.

Deltagerne hjælpes til at blive mere bevidste og nærværende i hverdagen. Hun har selv mediteret dagligt og dyrket yoga i flere år og det kom rigtigt ind under huden i et flerårigt sygdomsforløb med stress, hvor mange erkendelser og en stor omlægning af sit liv var resultatet af det.

Sanna har desuden skabt yogaklubben DIT YOGA UNIVERS. Her undervises online og live online. Der er desuden adgang til bl.a. online videoer med yoga, mindfullness og meditationer, yogafilosofi, opskrifter, livstilstips m.v.

Sanna vil med den skønneste stemmeføring og sit positive sind føre dig gennem den forlængede weekend. LÆS ANBEFALINGER AF SANNA

”Som underviser glæder jeg mig utroligt til at byde dig velkommen til max. forkælelse på dette vidunderlige retreat, hvor jeg vil gøre ALT for at du kommer hjem med en oplevelse for livet og ikke mindst dyb, dyb ro i krop og sind.  – Kærlig hilsen Sanna”

SAMKØRSEL

Der er tilknyttet en Facebookgruppe til arrangementet. Du får tilsendt et link sammen med en infomail 14 dage før start. I gruppen er der mulighed for at tilbyde et lift til andre – eller efterspørge hos andre.

PROGRAM

TORSDAG 1. AUGUST

Kl. 14.00 – 18.00
Indtjekning på Hotel Viking Aqua Spa & Wellness – egentid.

Kl. 18.00 – 19.00
Velkomst og præsentation, vi hilser på hinanden.
Vi mødes i yogalokalet.

Kl. 19.00
Middag

Kl. 20.30
Guidet meditation

Kl. 21.00 –
Urtete og øko kaffe, frugt – egentid og godnat

FREDAG 2. AUGUST

Kl. 6.45
Havbadning på stranden (for dem der har lyst)

Kl. 7.30
Yin Yoga

Kl. 9.00
Morgenbuffet

Kl. 10.30
Workshop del I, – Bliv mere bevidst i hverdagen.

Kl. 12.00 STILLEPERIODE STARTER

Kl. 12.00 
Frokost – kan spises i loungen, på værelset eller hvor du foretrækker

Kl. 14.00 – 16.00
Adgang til urtete, øko kaffe, frugt i stilhed

Kl. 17.00 – 18.30
Yin Yoga i stilhed

Kl. 18.30
Middag i stilhed – kan spises i loungen, på værelset eller hvor du foretrækker

Kl. 19.30
Guidet meditation i stilhed

Kl. 20.00
Øko kaffe, urtete, frugt i stilhed – egentid og godnat

LØRDAG 3. AUGUST

Kl. 6.45
Havbadning på stranden (for dem der har lyst)

Kl. 7.30
Yin Yoga i stilhed – STILLETID OPHØRER HEREFTER

Kl. 9.00
Morgenbuffet – herefter egentid med mulighed for at nyde spa & wellness, vandre en tur, læse en god bog m.v.

Kl. 14.00 – 16.00
Adgang til kaffe/te og frugt

Kl. 17.00 – 18.30
Yin Yoga

Kl. 19 –
Festmiddag og hygge

SØNDAG 4. AUGUST

Kl. 6.45
Havbadning på stranden (for dem der har lyst)

Kl. 7.30
Yin Yoga

Kl. 9.00
Morgenbuffet – og udtjekning

Kl. 10.00 – 12.00
Workshop, del 2, Bliv mere bevidst i hverdagen, 1. Afrunding og afsked

OBS: HVIS DER ER SOMMERVEJR, VIL NOGET AF YOGAUNDERVISNINGEN BLIVE FLYTTET PÅ STRANDEN og der kommer lidt ændringer i tidsplanen ( ex. vi havbader efter yoga om morgenen).

 

En uge før opholdet modtager du info og praktiske oplysninger fra din underviser Sanna.

HVEM KAN DELTAGE?

Alle +16 år, som kan deltage i en normal yogatime.  

PRIS PR. PERSON I DELT STANDARD DOBBELTVÆRELSE

KR. 5.595 

Enkeltværelsestillæg kr. 900 kr.

 

PRISEN INKLUDERER:

  • 3 x overnatning i delt standard dobbeltværelse
  • Alle måltider* fra torsdag til søndag morgen, dog ikke frokost lørdag, hvor du har mulighed for at kigge lidt nærmere på havnen, byen eller nyde spa og wellnessområdet
  • Adgang til spa og wellnessområdet på hotellet.
  • Fri kaffe, te, frugt
  • Yoga, meditationer og mindfullness, workshop

*Alle måltider er overvejende vegetariske, så vidt muligt tilberedt af lokale råvarer

 

 

DIT OPHOLD BOOKES DIREKTE HOS HOTEL VIKING – FØLG NEDENSTÅENDE LINK

 – FOR VENTELISTE SKRIV MAIL TIL SLT@HOTELVIKING.DK. Du vil blive kontaktet 2-3 før afvikling hvis der bliver en plads.

 

Anmeldelser fra tidligereYoga Retreats med YOGA by SANNA på Hotel Viking:

Dygtig instruktør og et højt niveau af egen-omsorg og forkælelse alle dage. Sanna er dejlig og rolig, har en god guidens, god til at håndtere mange forskellige niveauer blandt deltagerne. Jeg vil helt sikkert afsted på Retreat med Sanna igen. Der er meget indhold og god teori. Meget passende med 20 timers stilletid.” – Kirsten Nowack 

 

“Super godt Retreat. God guidet yoga. God balance mellem yoga, meditation og egentid. Dejligt at opleve at stillingerne kan gøres på forskellige måder. Der er meget fokus på at lytte til din egen krop – det er en god øvelse, samt godt at det ikke skal udføres på en bestemt måde (stillingerne tilpasses den enkelte krop, red.). Jeg har fået et mere rummende og åbent sind. I løbet af forløbet havde jeg færre og færre forstyrrende tanker under yoga og meditation. Jeg var mere taknemmelig.” – Gitte

 

“Det var en fantastisk oplevelse. Ren luksus at have plads og ro til at være sig selv. Et godt planlagt program. Sanna er virkelig skøn, dejlig rolig og med en blid stemmeføring, uden at det bliver for højtideligt. Jeg oplever her bagefter ro i kroppen og en lavere puls. Jeg vil meget gerne afsted med YOGA by SANNA igen.” – Laila Knudsen

 

“Alle skulle prøve det her, det er min 3. gang hos Sanna. Det er fantastisk! Yoga kombineret med naturen, spa, Hotel Viking = Perfekt. Sannas måde at undervise på er SÅ SKØN. Hun har en fantastisk stemmeføring og jeg elsker at hun bruger yogastillingernes navne (Needle Eye, Rolling Panda …) Dejligt oplysende at hun fortæller om anatomien, bindevæv og meridianer undervejs. – Kære Sanna, du formår at forklare anatomi i et “almindeligt” sprog, der er tydeligt og forståeligt for sådan én som mig. Det gør yogaen vedkommende og meningsfuld, og jeg lærer nyt hver gang. TAK FOR DIG” – Pia Uhrenholt 

 

“Jeg kan på det kraftigste anbefale et retreat med Sanna. Hun er god, hjælpsom og sørger for at der er god plads til individuelle behov. Jeg oplever en indre ro, men jeg tror lige jeg skal have det lidt på afstand for at vide hvad mit outcome har været. JA, jeg vil gerne afsted med Sanna igen. Sanna, du er en den bedste underviser jeg har prøvet” – Tina Colvey

 

“Det var et dejligt retreat, hvor vi kom hele vejen rundt. Der var tid til egentid og alt det gode. Sanna er skøn og meget behagelig, hun gjorde meget ud at vi lavede øvelserne rigtigt til vores krop. Jeg er her bagefter øm, træt og afbalanceret i en meditativ stemning på den gode måde.” – Sara Filtenborg

 

“Dette retreat har været meget nærværende, afslappende og givende. ALLE burde på sådan et retreat. Sanna er meget hjælpende, opmærksom og rolig. Jeg oplever RO og en bedre balance. Jeg vil gerne afsted igen og har allerede være ved at kigge på kommende retreats med YOGA by SANNA.” – Trine Kristensen

 

“Det har været noget af det bedste jeg har gjort for mig selv. Jeg har fundet nye veje der skal afprøves, ting der har udfordret mig fysisk og mentalt. Sanna er helt fantastisk, rolig, ærlig, smuk udstråling og meget åben. Kroppen har det godt, føles udhvilet, frisk – ingen smerter. Hovedet har mange visioner og tanker om tiltag som kan ændre mit liv til det bedre. JA, jeg vil gerne afsted med Sanna igen. Det har været en skøn oplevelse.” – Edith

“Dette har været et frirum i en travl hverdag. En lille mindfullness-bobbel, hvor jeg har fundet ind til min indre ro og de vigtigste ting for mig i mit liv. Sanna er rigtig god,  nærværende og omsorgsfuld. Jeg vil gerne afsted med Sanna igen. Det giver mulighed for at stoppe op og gøre sig nogle tanker om ens liv og ens prioriteter.” – Christina Mogensen

“Jeg fik opholdet i gave. At være på dette retreat har været lækkert og spændende, og så er det en øjenåbner. Man lærer ting om sig selv, man måske ikke var klar over. Sanna er utrolig behagelig og kompetent. Det var SÅ skønt, jeg vil gerne afsted igen. Det har været en hel tilpas blanding af yoga, meditation og alenetid.” – Vibeke Overgaard-Andersen

”Det har været SÅ inspirerende. Et dejligt afbræk i en travl hverdag. Jeg kommer gerne igen, mit mindset vil have gavn af det. 4 dage er lige tilpas. God tid både til samvær/samtale med andre og stilhed.” – Anette Thirup

”En fantastisk mulighed for at koble helt fra en travl hverdag. Godt med 4 dage og en skøn kombination med spa, yoga, meditation og god mad. Jeg kommer helt sikkert igen. Det er en skøn selvforkælelse (fx en gang om året). SANNA er en god formidler af øvelser og har en blid og behagelig stemme. Super godt med 2 hele dage på hotellet.” – Jette Søgaard Bøjesen

”Har været på ”ferie med et formål”. Tid til at lære noget om mig selv. Blive ”nulstillet” og komme helt ned i gear. Jeg vender helt klart gerne tilbage på retreat med YOGA by SANNA. Tror det vil være nødvendigt for mig, for at blive i vanen med at prioritere og ”fremelske” freden i krop og sind.” –  Amalie

”Hvor var det en dejlig oplevelse. God kombination med yoga, morgenbadning i havet og spa. Jeg vil helt klart gerne deltage i et retreat med YOGA by SANNA igen, da jeg kom helt ned i gear og tempo og kunne mærke min krop. God vegetarisk mad og lækker morgenbuffet.” –  Mette Hedemann

”Det var så godt at investere tid i sig selv og jeg vil gøre det igen en anden gang. 4 dage er en fin længde på et retreat.” –  Nanna Feld

”Jeg vil helt klart anbefale andre at deltage i et yoga retreat med YOGA by SANNA eller på et almindeligt yogahold hos SANNA. Jeg er ikke yoga-trænet, så føler jeg blev guidet godt. Jeg er klar til selv at fortsætte med yoga. Det var udfordrende med stilhed i 20 timer, men dog en passende længde. Hotellets spa-faciliteter er fantastiske !!” –  Lene Bendix

”Fantastiske omgivelser. Dejligt med ”mig tid”, ro, LUKSUS, god mad og skøn yoga. En meget venlig og behagelig underviser. Skøn vegetarisk mad og utrolig venlig professionel betjening.” – Birgitte Maxwell