☀️YOGA & Sommer – i balance☀️

YOGA * MINDFULLNESS * MEDITATIONER

Online Event

☀️TAG YOGA MED PÅ FERIE☀️

 


YOGA & Sommer – i balance

Hen over sommeren har du muligheden for at holde fast i en god vane – eller måske laver du yoga for første gang og får en ny god vane. Programmet er lagt for dig – hele sommeren.

DIN MULIGHED FOR AT “VEDLIGEHOLDE KROP & SIND” – HELE SOMMEREN.

 

Du har mulighed for at opleve:

cool færre tanker
cool bedre nattesøvn
cool færre smerter 
cool en stærkere og mere smidig krop
cool mere energi og glæde

Vi giver kroppen lidt opmærksomhed hver uge hele sommeren. Vi bevæger, strækker, styrker og afspænder kroppen. Dette krydres med fokus på åndedrættet samt åndedrætsøvelser. Vi har et fokus for hver uge, med et skønt kombineret indhold.

Du får:
cool TEMA for hver uge
cool 12 yogavideoer
cool 20 yoga teknik videoer
cool 5 BONUS programmer

Du bliver fastholdt i at have RO & BALANCE i Krop & Sind hele sommeren – og igen blive klar til hverdagen der kalder. NU med en dyb dyb ro i kroppen.

Du får energi og overskud medens du:

cool bliver klar til ferie
cool nyder ferien med venner, børn og børnebørn
cool vender tilbage på job med roen dybt forankret

Vi laver yoga, meditationer og mindfullness sammen, lige præcis når det passer ind i din dag. Vi laver yoga for ALLE kroppe.

Der er et overordnet TEMA for hver uge. Der medfølger 12 yogavideoer, 20 støttende YOGA TEKNIK videoer til begyndere eller øvede der mangler tips samt 5 BONUS-programmer af 50-90 min. varighed. 

3 gange om ugen (dag 1-3-6 fra tilmelding) i 4 uger modtager du en yoga e-mail, hvor der er fokus på DIG og DIN krop. Du får inspiration til, hvilket mindset og intention du kan tage med til dagens yogaoplevelse – og måske i dagene efter.

De sekvenser du får adgang til er mellem 15 og 90 minutters varighed. DU HAR ADGANG TIL AL MATERIALE I 6 UGER.

HØR HVAD DELTAGERE SOM TIDLIGERE HAR LAVET YOGA MED SANNA, SIGER OM OPLEVELSEN:

“Jeg vil anbefale dette. Jeg er imponeret over hvad det har givet mig”. // Tanja Nordby

“Sanna har en skøn stemme, hun er så fin, tiltalende og dygtig. Det har givet mig lyst til mere yoga.” // Dorte Uldall

“Sanna er super dygTig, behagelig og har en skøn stemme. Jeg er sluppet af med langvarige smerter, som jeg har gået til behandling for i måneder. Mange af mine ømme steder er forsvundet og jeg har lyst til mere.”// Heidi Gade

“Sanna har en behagelig skøn stemme, hun er dygtig, dejlig og helt nede på jorden. Hun er nem at forstå. Jeg vil gerne have mere.” // Ann L. Gyldenløve

 

Jeg har fået glæde og ro, balance i krop og sind. Det har været meget givende. Jeg har “fundet hjem” i yin-yogaen. // Mette J. Knixbüll

Du kan få adgang på 2 måder:

1. Du køber dette ene Online Event YOGA & Sommer – i balance for 299 kr.

ELLER

2. Meld dig ind i yogaklubben DIT online YOGA UNIVERS. Dette Online Event “YOGA & Sommer – i balance” er GRATIS for medlemmer. Der starter jævnligt nye GRATIS events for medlemmer.

LÆS MERE OM YOGAKLUBBEN HER

TEMA

UGE 1 – Vi trækker vejret dybt og åbner vore hjerter

UGE 2 – Vi løsner op for spændinger i nakke & skuldre
Dag 7 – BONUS – Kvinders sundhed – 90 min. Yin Yoga med fokus på at lindre PMS, fertilitetsproblemer og hedeture

UGE 3 – Stærk & smidig – Core / Ryg & lænd 

UGE 4 – Stærk & smidig  – Arme, ben, hofter & baller

 

BONUS-PROGRAMMER – sammensat af det materiale du har adgang til.

Program 1 – Allround styrke, med afspænding – ca. 70-85 min.
Program 2 – Morgenyoga – 50 min.
Program 3 – Ro & Grounding – 65 min.
Program 4 – Aftenyoga – 50 min.

 

Vidste du godt at det er via åndedrættet vi udskiller de fleste affaldsstoffer fra kroppen? Omkring 70% af de affaldsstoffer der forlader kroppen udskilles via åndedrættet – derfor er det SÅ VIGTIGT at vi trækker vejret dybt flere gange om dagen. Vi kommer nemt til at spænde op omkring skuldre & nakke med hovedpine til følge, hvis vi ikke trækker vejret ordentligt.

Hele sommeren har du mulighed for at nære og ære kroppen. Bare at være med den, men også acceptere den – lige præcis som den ser ud. Med de skavanker den har – og de udfordringer der er i DIT LIV.

Du starter måske din deltagelse i YOGA & Sommer – i balance et par uger før du går på ferie. Yogaen vil hjælpe dit til at geare ned og blive klar til ferie uden det nødvendigvis føles så hektisk, som du nogen gange kan opleve. Det kan også være du deltager, fordi det er nemt at blive guidet til brug af de forskellige yogaprogrammer. Måske har du tidligere dyrket yoga, og ved, at yogaen gavner dig én eller flere gange om ugen – du skal blot lige i gang igen.

 

Brug sommeren på DIG med den indsats du foretrækker. At finde ind til DIN kerne. At finde ind i en ro og balance du måske har længtes efter. Igen mærke glæde og forventning til tiden der kommer. Også at få lavet en god ny vane – MIG-tid, bare lidt hver dag, eller nogle gange om ugen.

Lad denne sommer være DIN SOMMER.
Brug sommeren på igen at mærke kroppen, at blive mere bevidst om hele DIG. Mærke hvordan du har det i krop, sind, følelsesliv og mærk hvordan du intuitivt god ved, hvilken retning du skal gå.

Helt grundlæggende at mærke, at DU er god nok, lige præcis som du er.

☀️ ferie med formål ☀️ stærk & smidig ☀️ glæde & overskud☀️

 

Som deltager, har du mulighed for at lave små korte yogasekvenser flere gange om ugen. At holde kroppen “ved lige” uden at bruge for megen tid. Ofte “går vi ikke til noget” om sommeren. Her har du muligheden for at lave lidt men godt – eller kombinere videoerne så du får lidt længere sekvenser.

Har du lyst til mere, kan du benytte dig af de anbefalede små programmer der følger med i YOGA & Sommer – i balance. Du har adgang til 13 yogavideoer og 20 videoer med YOGA TEKNIK samt 4 BONUS-programmer (50-85 min.) i alle 6 uger. De første 4 uger kan du evt. vælge at følge programmet. I programmet får du 3 yogamails om ugen med en konkret video og 2 yoga teknik videoer der tilhører dagens yogavideo.

Alt sammen, så du får en sommer med mulighed for at styrke, strække og afspænde krop og sind HVOR SOM HELST – OG NÅR SOM HELST, så du har overskud og glæde til det du ønsker at bruge DIN TID PÅ.

 

Jeg har lige deltaget i Online Eventet Hyldest til Kvindekroppen.

Jeg fik hvad jeg havde forventet og rigtig meget mere?

Jeg anbefaler gerne til andre, fordi det gør en forskel og jeg kan mærke på min krop og sind det bare er godt.

Efter en omgang yoga føler jeg ro og kan mærke, at kroppen er mere let og smidig. Dog har jeg udfordringer når en stilling tager for længe, så bliver jeg rastløs ?

Jeg vil gerne være med til et online event igen.

Tak til dig Sanna du gør det virkelig godt,  jeg er stor fan?

Gitte Haven

Jeg har lige deltaget i Hyldest til Kvindekroppen.

Jeg er begejstret. Jeg har lavet yoga for mange år siden. Du fortæller det så det er til at forstå. Du viser mange måder man kan gøre det på (har dårligt knæ).

Jeg kan KUN anbefale flere oplevelser med dig Sanna. Jeg er med i onlineklubben – så kan jo være med GRATIS.

Tak for dig.laughing

Hanne Larsen

HVIS VEJRET TILLADER – tag yogamåtten med udendørs. I haven, terassen, på båden, altanen, skoven, stranden – hvor som helst – når som helst.

GRATIS YOGAVIDEO – SE NEDERST PÅ SIDEN smile

DU BLIVER GUIDET I:

 

 • Yin Yoga
 • Hatha Yoga
 • Yin Yang Yoga
 • Flow yoga
 • Meditationer
 • Mindfullness
  LÆS MERE: klik på billedet

GIV KROP & SIND EN PAUSE

 OPLEV

 • Færre sygedage
 • Mere energi og glæde
 • Færre smerter og spændinger
 • Mere styrke og smidighed i kroppen
 • Bedre koncentrationsevne
 • Mere overskud
 • Bedre hukommelse
 • Mindre stress, angst & depression

TUSIND tak endnu en skøn omgang yoga. Med din blide stemmeføring bliver man henført til roen inde i en. Sanna, din måde at forklare og vise yogaen på, er for mig unik. Du formår virkelig at skabe ro, nærvær, god karma og ikke mindst skabe rum for at alle kan være netop dem, som man er. Du udviser en medfølelse og forståelse som er sjældent set. TAK. 

Lone Christensen

DIN YOGALÆRER

 

Sanna er uddannet yogainstruktør i Hatha & Yin yoga. Har flere tusind timers undervisningserfaring og er i fordybelse omkring hormonernes påvirkning af kroppen. Hun skal afsted i juni 2020 på yderligere 50 timers yin yoga uddannelse. Hun får også sin inspiration fra Dinah Rodriques, en fantastisk kvinde på over 90 år, som er ophavskvinde til Hormon Yoga Therapy. ….. SE MERE