online LIVE YOGA

VI LAVER YOGA SAMMEN – HVER FOR SIG. Vi mødes på Facebook.

Pris: 49 kr.

(GRATIS for medlemmer af yogaklubben)

29/4 – DA SANNA HAR BRÆKKET FODEN ER ONLINE LIVE YOGA UDSAT PÅ UBESTEMT TID

 

– HUSK – HUSK – TILMELDING SENEST 1 TIME FØR

(Hvordan finder jeg ind i gruppen? – se længere nede)

YOGA HVOR OG NÅR DET PASSER DIG – I STUEN, VÆRELSET, HAVEN, ALTANEN ….

Vi laver yoga sammen, men hver for sig. (Vi mødes på Facebook). Du kan også gøre det senere, hvis du bliver forhindret. Din husstand kan også være med, det koster ikke ekstra. LIVE-optagelsen er tilgængelig i 48 timer.

Er du medlem af yogaklubben DIT YOGA UNIVERS er arrangementerne GRATIS – blot anmod om adgang i nedennævnte gruppe.

For alle andre – du skal tilmelde dig via linket i toppen. Når du er tilmeldt og har betalt anmoder du om adgang i Facebook-gruppen YOGA by SANNA – LIVE (klik her) (Senest 1/2 time før vi går i gang)

Du skal bruge:
– 1 yogamåtte
– 2 yogablokke
– 1 yogabælte
– 2 tæpper (evt. billige fleecetæpper fra Ikea eller JYSK)

YOGA for ALLE

I en travl hverdag kan det  ind imellem være rigtig svært at forblive i balance. Vi skal huske at trække vejret dybt, være bevidst om vores krop, tanker, følelser og intuition. Vi har brug for at løsne spændinger og smerter i kroppen.

Find yogaudstyret frem, og vær med når jeg går LIVE med yoga til DIG. Hold fast i din gode yogavane og det du har brug for. Eller prøv det for første gang.

Har du ikke yogaudstyr, måske aldrig prøvet yoga – FORTVIVL IKKE. Du kan godt være med alligevel. Se længere nede hvad du alternativt kan bruge.

 

YIN-YOGA

Jeg guider så alle kan være med. Fokus vil være, at være med det der er, det vi ikke kan gøre noget ved, at slippe det – samt at finde tilbage til det dybe forløsende åndedræt. AT KOMME NED I GEAR.

Yin yoga er siddende og liggende stillinger hvor vi er 2-7 minutter. Vi strækker og komprimerer. Knogler, facia (bindevæv) – ledbånd, sener og det fine, fine bindevæv der omslutter alt i kroppen. Vi skaber plads til at kunne trække vejret og bevæge os meget mere frit. At fastholde RO & BALANCE samt finde en dyb, dyb RO i KROP og SIND.

LÆS MERE OM DIT online YOGA UNIVERS

ALTERNATIVT UDSTYR

Et bar sammenrullede tæpper – yogapølle. Et par lange tørklæder i fast stof – yogabælte. Nogle bøger med hårdt bind – yogablok. Derudover et underlag og et par ekstra tæpper.

 

SÅDAN FINDER JEG IND I FACEBOOKgruppen YOGA by SANNA – LIVE (iPhone, iPad)

 

1. Opret en Facebookprofil (og NEJ, du behøver ikke bruge Facebook til andet end yoga). Log ind på Facebook.

2. Når du står i din nyhedsfeed på Facebook (lille blå hus med cirkel om) – klik på de 3 streger som vist ved pilene.

2. Klik på GRUPPER 

3. Klik på ENTEN forstørrelsesglasset og skriv YOGA by SANNA – LIVE – ELLER, hvis du allerede er medlem, blot klik på gruppen oppe i toppen (scroll evt. til siden for at finde den).

4. Vupti, nu er du inde. Afvent at Sanna toner frem på skærmen (ca. 5 min. før LIVE yoga starter) – eller opdatér siden ved at trække ned i toppen. Så er du i gang.