EKSKLUSIV Yoga sommerferie
søndag 7. – torsdag 11. august 2022

SILENCE * NATUR * HØJT TIL LOFTET * 5 MIN. MED FÆRGE FRA AALBORG

 

Jeg har fået glæde og ro, balance i krop og sind. Det har været meget givende. Jeg har “fundet hjem” i yin-yogaen. 

Mette J. Knixbüll

Sanna er super dygtig, behagelig og har en skøn stemme. Jeg er sluppet af med langvarige smerter, som jeg har gået til behandling for i måneder. Mange af mine ømme steder er forsvundet og jeg har lyst til mere. 

Heidi Gade

Det har været noget af det bedste jeg har gjort for mig selv. Jeg har fundet nye veje der skal afprøves, ting der har udfordret mig fysisk og mentalt. Sanna er helt fantastisk, rolig, ærlig, smuk udstråling og meget åben. Kroppen har det godt, føles udhvilet, frisk – ingen smerter. Hovedet har mange visioner og tanker om tiltag som kan ændre mit liv til det bedre. JA, jeg vil gerne afsted med Sanna igen. Det har været en skøn oplevelse. 

Edith Pedersen

HELT EKSKLUSIVT: VI HAR HOTELLET HELT FOR OS SELV samt natur og dyrevildt lige uden for døren.

– Giv dig selv muligheden for at slippe det der ikke tjener dig og genfinde den dybe dybe RO inden i dig. Vi gør det i de skønne rammer på Limfjordens perle, EGHOLM. Øen med store vidder, vilde planter, et rigt fugleliv og RO.

I omgivelser med skøn, skøn natur og højt til loftet har du de allerbedste betingelser for at komme helt, helt ned i gear, at lade op, slappe af, reflektere, nyde stilheden og måske læse en god bog medens den indre ro indfinder sig. En ro der går langt, langt dybere ind end din almindelige yogapraksis i hverdagen. ALLE kan være med. Begrænset antal pladser. Først til  mølle.

BRUG 5 DAGE PÅ AT ”TRÆKKE STIKKET”

Du kender måske i forvejen den store gevinst 1 yogasession giver dig både i krop og sind. Dette mangedobles når kroppen bombarderes med utallige sessioner med yoga, mindfulness, meditationer og gåture der åbner dine sanser, så du kigger indad og får dig fra hovedet og dybt ind i hver en celle af kroppen. Efter denne skønne yogaferie kan du i DEN GRAD mærke dig selv igen.

MASSER AF YOGA, MINDFULLNESS, MEDITATION OG NATUR

Hen over 5 dage kan du forkæle dig selv med masser af yoga, mindfulness og meditationer samt den unikke natur.

Yin Yoga – en stille revolution
Du kan give dig helt hen og nyde de rolige, frigørende og udrensende Yin Yoga stillinger som foregår siddende eller liggende. Lange dybe stræk hvor vi kommer ned i gear og ruster os til det der kommer. Lange dybe stræk som strækker bindevæv, muskler og styrker knoglerne. Når vi er i stillingerne i lang tid, 2-7 minutter, bliver bindevævet stærkere og mere væskefyldt. Samtidig giver kroppen langsomt efter. Nervesystemet modtager impulser om at det her er ok og du kan derfor komme endnu dybere ind i et stræk. Der bliver skabt plads i kroppen til fornyet energi. Der løsnes op for små og store spændinger.

Samtidig øver vi os i at blive bekvemme med det ubekvemme. At VÆRE med os selv i lang tid, at MÆRKE os selv og kroppen. Noget de fleste af os slet, slet ikke er vant til. Over tid bliver du et mere rummeligt menneske, både over for dig selv men også over for dine omgivelser. Det handler også om ikke at være perfekt, ikke se ud på en bestemt måde, ikke være på en bestemt måde. At lade tingene være som de er.

MORGENYOGA

Vi vækker kroppen blidt med stående dynamiske øvelser der varmer og styrker kroppen. Vi slutter med blide lange yinstillinger. Hathayoga og yinyoga i skøn forening.

LÆS MERE OM DE FORSKELLIGE YOGAFORMER HER (https://yogabysanna.dk/hvad-er-yoga)  ALLE KAN DELTAGE.

 

MEDITATION

Meditation er som regel en liggende eller siddende praksis. Du vender stille opmærksomheden indad. Typisk med fokus på eks. åndedrættet, en visualisering eller kroppen. Du finder ind i en ro og stilhed som skal opleves. Dette kan ikke beskrives i ord. Det skal prøves. Meditation hjælper til at finde ro og balance i hverdagen, at give et åndehul hvor du får tanket fornyet energi, koncentration og fokus.

Det gennemgående tema på dette retreat er at mærke indad, at mærke vores krop. Blive opmærksom på vore krop, tanker, følelser og intuition. At finde ind i en dyb RO at blive mere bevidste og bedre til at mærke efter.

WORKSHOP
På feriens workshops får du ydermere mulighed for at blive klogere på hvem du er og ikke mindst, hvordan du bliver mere bevidst i dagligdagen. Bevidst om hvordan din krop og sind har det og hvordan du kan blive bedre til at vælge mellem at sige ja og nej, at sige ja og nej til både store og små ting i dit liv. Du lærer at meditere, en praksis der kan være guld værd i en travl hverdag. Du lærer hvordan du kan forkæle dig selv med små pauser i hverdagen. Pauser der hjælper dig til at have et liv i en sund balance.

SILENCE 
I løbet af opholdet holder vi 30 timer med silence. Det betyder at vi går 100% offline, ikke taler, hverken med hinanden eller med andre. Du opdager måske, at du finder svar på nogle af de spørgsmål og overvejelser du eventuelt går og tumler med. Det er i stilheden du finder svarene. Svar der kommer indefra. Du hører dem fordi du giver dig til at være stille – og lytte. I hverdagen kører vi ofte på autopilot, gør hvad der forventes af os, uden rigtigt at give os tid til at mærke om det egentlig føles rigtigt. Det kan være udfordrende at forestille sig selv være i stilhed så længe. Hvis du ikke har prøvet det før, vil du sikkert opdage, det måske er det bedste, du har gjort længe.

 

VI BOR PÅ SKØNNE EGHOLM VESTERGÅRD

Egholm Vestergård er beliggende centralt på øen. Den gamle gård er ombygget og renoveret på fineste vis med en række værelser og den skønneste sal vi bruger til yoga.

Vi har ejendommen for os selv hele weekenden, og derved skabes alle muligheder for RO, afslapning, samvær og hygge alle dagene. Det vil sige, det er kun deltagere fra yogaretreat samt personale til stede alle dage. Der er INGEN andre gæster.

MADEN
Vi får den skønneste mad lavet på stedet. Der serveres overvejende økologisk. Der vil blive serveret mad fra køkkenet samt mad tilberedt over åben ild. Der serveres masser af grøntsager og rodfrugter samt fugl, fisk og vildt. Der laves bl.a. mad over åbent ild.
 

ØEN EGHOLM – 5 min. fra Aalborg

EGHOLM, en flad ø med masser af natur, store vidder, flade marker, skov og strand. Øen med et helt unikt fugle- og planteliv og en lang række sjældne vilde planter. Samtidig er der flere afmærkede vandreture, der går lige forbi Egholm Vestergård. Du kan bl.a. også opleve TROLDEN lavet af genbrugstræ, opført af Thomas Dambo.

Du ankommer til Egholm ved at tage Egholmfærgen (link) fra Aalborg. Ja, det tager kun 5 min. Den sejler hver halve time. Du køber billet ved færgen – eller bruger PayByPlate (link). Du kan gå, cykle eller medbringe bil.

 

DER ER MULIGHED FOR AT AFTALE SAMKØRSEL EFTER TILMELDING. Ønsker du at give et lift – eller ønsker du at modtage et lift, så kan dette aftales nærmere. Af erfaring kommer der deltagere fra hele landet.

”Jeg deltog for at vende tilbage og holde fast i meditation og yoga igen. Jeg kan kun sige at det har været fantastisk – spring ud i det og mærk forandringerne. Sanna har en dejlig beroligende stemme. Simpel guidning så det er til at forstå og ikke højtravende. Dejligt at få gode anvisninger om alternative stillinger. Kroppen er træt på den gode måde. Jeg vil gerne afsted igen fordi min krop kommer nærmere en balance, som er god for min krop og mit sind. Værterne på Egholm Vestergaard er fantastiske, meget åbne og ønsker det bedste ophold for os alle. Rart og roligt sted.”// Lone Jensen

”Jeg tilmeldte mig retreat fordi jeg trængte til at gøre noget for mig. Det var skønt at få lov til at reflektere over små og store ting – blive bevidst og klar over min hverdag og hvad som er godt og bør ændres = bedre livskvalitet. Sanna er dejlig, rolig og smilende. Jeg oplever energi, er motiveret, og glæder mig til hverdagene igen efter 4 dage. Jeg vil gerne afsted igen. Kan godt blive afhængig af yogaferie. Stedet er fantastisk. Værterne meget opmærksomme. Dejligt at der har været langt til andre mennesker og yogaholdet har haft stedet helt for sig selv. Det har kæmpe betydning for mit valg af yogaophold.” // Sigrid Bøving Hansen

“Det har været noget af det bedste jeg har gjort for mig selv. Jeg har fundet nye veje der skal afprøves, ting der har udfordret mig fysisk og mentalt. Sanna er helt fantastisk, rolig, ærlig, smuk udstråling og meget åben. Kroppen har det godt, føles udhvilet, frisk – ingen smerter. Hovedet har mange visioner og tanker om tiltag som kan ændre mit liv til det bedre. JA, jeg vil gerne afsted med Sanna igen. Det har været en skøn oplevelse.” – Edith

“Jeg fik opholdet i gave. At være på dette retreat har været lækkert og spændende, og så er det en øjenåbner. Man lærer ting om sig selv, man måske ikke var klar over. Sanna er utrolig behagelig og kompetent. Det var SÅ skønt, jeg vil gerne afsted igen. Det har været en hel tilpas blanding af yoga, meditation og alenetid.” – Vibeke Overgaard-Andersen

PROGRAM

SØNDAG 7. AUGUST

Kl. 15-17 Ankomst og indtjekning

Kl. 17-19  Velkomst, præsentation og Yin Yoga

Kl. 19-20  2-retters middag

Kl. 20.30  Meditation

Kl. 21.15  Kaffe, te, frugt, kage

MANDAG 8. AUGUST

Kl.    7.30- 9.00            Morgenyoga

Kl.   9.00-10.30            Morgenbuffet

Kl. 10.30                        Workshop “Bliv mere bevidst i hverdagen”, slip stress

Kl. 12.30                        STILHED STARTER

Kl. 13.00                        Frokost (kan spises på værelset hvis du ønsker)

Kl. 15.00                        Kaffe, te, frugt, kage

Kl. 17.00-18.30             Yin Yoga

Kl. 19.00                        2 retters middag – i stilhed, (kan spises på værelset hvis du ønsker)

Kl. 20.15                        Meditation

Kl. 21.00                        Kaffe, te, frugt, kage

TIRSDAG 9. AUGUST

Kl. 7.30-9.00                  Morgenyoga

Kl. 9.00-10.30                Morgenbuffet

Kl. 12.00                          Frokost samt eftermiddags kaffe, te, frugt, kage ”To-go”.
Giver mulighed for længere vandretur for dem der har lyst til det.

Kl. 17-18.30                   Yin Yoga

Kl. 18.30                        STILHED OPHØRER

Kl. 19.00                        2 retters middag

Kl. 20.30                        Meditation i naturen

ONSDAG 10. AUGUST

Kl. 7.30-9.00                  Morgenyoga

Kl. 9.00-10.30                Morgenbuffet

Kl. 10.30                          Workshop “Blev mere bevidst i hverdagen, del 2”

Kl. 12.00                          Frokost

Kl. 14-16                         Adgang til kaffe/te, frugt og kage

Kl. 17-18.30                   Yin Yoga

Kl. 19.00                        3 retters festmiddag

TORSDAG 11. AUGUST

Kl. 7.30-9.00                  Yin Yoga

Kl. 9.00-10.00                Morgenbuffet

Kl. 11.00                           Meditation og afrunding

Kl. 12.00                           Afrejse – ”To-go” frokost kan bestilles om lørdagen

 

En uge før opholdet modtager du det endelige program og praktiske oplysninger fra din underviser Sanna.

DIN UNDERVISER

Programlægger og underviser hedder Sanna Carlsen, er 53 år og certificeret Hatha og Yinyogainstruktør. Hun underviser bl.a. i Yin- og Hatha yoga og er indehaver af yogastudiet YOGA by SANNA i Frederikshavn. Hun har god erfaring med undervisning på Yoga Retreats. I foråret 2021 har hun igen bygget ovenpå sin Yinyoga uddannelse med yderligere 50 timer. Hun kan ikke lade være. Hun underviser flere hold indendørs samt udendørs i april-oktober. Derudover har hun i flere år undervist i forløb for stress-, angst- og depressionsramte, hvor yoga, mindfullnes og meditation er en stor del af de værktøjer der bruges.

Deltagerne hjælpes til at blive mere bevidste og nærværende i hverdagen. Hun har selv mediteret dagligt og dyrket yoga i flere år og det kom rigtigt ind under huden i et flerårigt sygdomsforløb med stress, hvor mange erkendelser og en stor omlægning af sit liv var resultatet af det. Sanna har desuden skabt DIT online YOGA UNIVERS. Et online univers med LIVE og online videoer med yoga, mindfullness og meditationer, yogafilosofi, opskrifter, livstilstips m.v. Hun udvikler desuden online yoga og stress forløb man kan gennemføre hjemme hos sig selv.

Sanna vil med den skønneste stemmeføring og sit positive sind føre dig trygt gennem undervisningen gennem den forlængede weekend.

”Som underviser glæder jeg mig utroligt til at byde dig velkommen til max. forkælelse på dette vidunderlige retreat, hvor jeg vil gøre ALT for at du kommer hjem med en oplevelse for livet og ikke mindst dyb, dyb ro i krop og sind. – Kærlig hilsen Sanna”

Har du spørgsmål til opholdet kan Sanna kontaktes via sanna@yogabysanna.dk eller på tlf. 25 56 49 14

 

HVEM KAN DELTAGE?

Alle +16 år, som kan deltage i en normal yogatime. Har du helbredsmæssige skavanker/sygdomme, meget gerne giv besked til Sanna via mail på sanna@yogabysanna.dk

 

TILMELDING

PRIS PR. PERSON I DELT STANDARD DOBBELTVÆRELSE

KR. 6.855

 

VIGTIGT – Hvis I rejser flere sammen. Ved tilmelding, OPLYS navn på den du ønsker at dele værelse med. Så bliver I indkvarteret sammen. Det er kun muligt, at tilmelde 1 person ad gangen.

Der er mulighed for at tilmelde sig et dobbeltværelse selvom du rejser alene. Så vil du blive sat sammen med en, der har samme ønske som dig. Altså, at blive indkvarteret med et skønt menneske du ikke kender endnu.

DU KAN BETALE HELE BELØBET STRAKS – ELLER VÆLGE RATEBETALING MED 2.400 KR. I DAG SAMT 4.455 KR. DEN 8. JULI.

 

 

PRIS PR. PERSON I ENKELTVÆRELSE

6.855 KR. + TILLÆG 500 KR.

 

TILLÆG for enkeltværelse – 500 kr.

DU KAN VÆLGE AT BETALE HELE BELØBET I DAG – ELLER VÆLGE RATEBETALING. SÅ BETALER DU 2.400 KR. I DAG SAMT 4.955 KR. 8. JULI.

 

Anmeldelser fra tidligere Yoga Retreats med YOGA by SANNA på EGHOLM VESTERGÅRD:

“Det har været helt fantastisk for mig at være afsted, jeg vil gerne afsted igen. Sanna har en dejlig stemme, er behagelig og en super dygtig underviser. Jeg har fået ro, indsigt og redskaber til selvhjælp. Dette retreat har givet en masse godt og trækker mig i en positiv retning.”

Efter hjemkomst:  “Tak for en rigtig dejlig oplevelse, jeg er vildt begejstret for din måde at undervise på og fordi du er dig, tak for det 🙏🏼Synes jeg har fået nogle rigtig gode redskaber med mig hjem og et skub til at komme igang med noget der er godt for mig. Omgivelserne var perfekte til at komme ned i gear og være med sig selv. Skøn natur og fine rammer at være i. 🥰”  // Elin Sejten

 

“PRØV DET. Fantastisk sted at holde retreat. Både øen og Egholm Vestergaard. Sanna er dejlig, hun har en dejlig personlighed, rolig, skøn stemme, dejligt menneske og god yoga. Jeg oplever ro, lyst til mere og har fået nye idéer.” // Bente Munk

 

“Denne oplevelse er positiv, anderledes, en gave til mig selv og en åbenbaring. Der er timer med plads til eftertænksomhed, det er godt for kroppen og sætter spor og aftryk i hjertet. Sanna er nærværende, tilstede, oprigtig, kompetent, har en høj faglighed er reflekterende, lyttende og rolig. Jeg vil gerne af sted igen.  Efter hjemkomst:  Det er som om, at opholdet lagres lidt dybere efter jeg er kommet hjem. Imens jeg er på arbejde “genspiller” jeg ligesom dagene på Egholm. Jeg tænker på yogaen – troede ikke min krop var i stand til det, som du fik mig til at udføre. Jeg tænker på den stille gåtur, i smuk natur. Jeg tænker på de tyve timers stilhed. Jeg tænker på den gode stemning deltagerne imellem og  ikke mindst tænker jeg på, at du gav meget af dig selv til samtalen med mig, af hjertet tak. Uforglemmelige dage for mig, som jeg kan mærke har sat dybe spor. Denne gave det har været for mig at deltage i dette ophold, ønsker jeg må være starten på lidt en ny vej for mig. Jeg ved jeg får udfordringer med at holde fast når hverdagen for alvor banker på.  Af hjertet tak for uforglemmelige dage.

Kærlige hilsner // Marianne Hansen

 

“Jeg vil klart anbefale dette retreat og Sanna som instruktør og Egholm Vestergaard som sted for arrangement. Sanna er rolig, behagelig og nærværende. Jeg oplever at komme ind og mærke ro med mig selv. Jeg vil rigtig gerne deltage igen. Dette er mit første retreat og jeg kunne godt i fremtiden tænke mig et længere retreat. Jeg finder indre ro og nyder samtidig det sociale. Tilpasse værelser med det jeg skulle bruge. Maden var fremragende, jeg lever overvejende vegetarisk og fandt god inspiration. Roen på øen er fantastisk – en perle.” // Per Esbensen

 

 “Jeg deltog for at vende tilbage og holde fast i meditation og yoga igen. Jeg kan kun sige at det har været fantastisk – spring ud i det og mærk forandringerne. Sanna har en dejlig beroligende stemme. Simpel guiding så det er til at forstå og ikke højtravende. Dejligt at få gode anvisninger om alternative stillinger. Kroppen er træt på den gode måde. Jeg vil gerne afsted igen fordi min krop kommer nærmere en balance, som er god for min krop og mit sind. Værterne på Egholm Vestergaard er fantastiske, meget åbne og ønsker det bedste ophold for os alle. Rart og roligt sted.”// Lone Jensen

 

“Jeg ønskede at deltage for at være på ”min egen rejse”, dog sammen med andre. I skønne omgivelser med fokus på fysisk og psykisk sundhed gennem meditation og yoga. Det har været spændende og en passende udfordring. God yoga og meditation og plads til alle. Sanna er rolig, nærværende og støttende. Jeg oplevere ro, glæde og energi i kroppen selvom jeg også er træt. Jeg vil gerne afsted igen. Det er et dejligt frirum med godt indhold. Egholm byder på dejlige omgivelser og gode rammer.” // Hanne Fjordvang 

 

“Jeg har været afsted for at få fordybelse og fokus på mig selv. Det har været en fantastisk oplevelse. Sanna er dygtig, ordentlig og har en dejlig personlighed. Hun underviser meget personligt, med fokus på den enkeltes krop. Jeg føler ro og er afslappet i hoved og krop. Ja, jeg vil afsted igen. En passende længde – 4 dage – til hvad jeg kan kapere. Egholm Vestergaard er et roligt sted som er passende til yoga, man føler sig velkommen.” // Lis Jørgensen

 

Jeg tilmeldte mig retreat fordi jeg trængte til at gøre noget for mig. Det var skønt at få lov til at reflektere over små og store ting – blive bevidst og klar over min hverdag og hvad som er godt og bør ændres = bedre livskvalitet. Sanna er dejlig, rolig og smilende. Jeg oplever energi, er motiveret, og glæder mig til hverdagene igen efter 4 dage. Jeg vil gerne afsted igen. Kan godt blive afhængig af yogaferie. Stedet er fantastisk. Værterne meget opmærksomme. Dejligt at der har været langt til andre mennesker og yogaholdet har haft stedet helt for sig selv. Det har kæmpe betydning for mit valg af yogaophold.// Sigrid Bøving Hansen