YOGA * MINDFULLNESS * MEDITATIONER

Online Event

  • YOGA Cocktails starter allerede ved din tilmelding. Få minutter efter du er tilmeldt får du en velkomstmail. Dagen efter kommer den første yogamail ud af 14.
  • Du får 14 videoer med yoga, mindfullness og meditationer OG 18 videoer med yogateknik der passer til yogavideoerne.
  • 14 selvhelbredende dage med yoga, mindfulness & meditationer, du kan lave hvor som helst – når som helst. I haven, stuen, altanen, soveværelse ….
  • 14 yoga-mails i din indbakke der hjælper og inspirerer dig. Hver morgen i 14 dage, sender jeg dig en yogamail med bonusmateriale til dagens yogasekvens. Du får samtidig dagens fokus og en intention du kan tage med dig videre. Du får den første yogamail dagen efter tilmelding.
  • Du har adgang til ALT materialet i 30 dage fra tilmelding.  

  Du kan få adgang på 2 måder:

  1. Du køber dette ene Online Event YOGA Cocktails for 199 kr.

  ELLER

  2. Meld dig ind i onlineklubben DIT online YOGA UNIVERS – og få det hele GRATIS. Online Events som YOGA Cocktails er GRATIS for medlemmer. Der starter jævnligt nye online events.

  LÆS MERE OM ONLINEKLUBBEN HER

   

  Jeg har lige deltaget i Online Eventet Hyldest til Kvindekroppen.

  Jeg fik hvad jeg havde forventet og rigtig meget mere?

  Jeg anbefaler gerne til andre, fordi det gør en forskel og jeg kan mærke på min krop og sind det bare er godt.

  Efter en omgang yoga føler jeg ro og kan mærke, at kroppen er mere let og smidig. Dog har jeg udfordringer når en stilling tager for længe, så bliver jeg rastløs ?

  Jeg vil gerne være med til et online event igen.

  Tak til dig Sanna du gør det virkelig godt,  jeg er stor fan?

  Gitte Haven

  Jeg har lige deltaget i Hyldest til Kvindekroppen.

  Jeg er begejstret. Jeg har lavet yoga for mange år siden. Du fortæller det så det er til at forstå. Du viser mange måder man kan gøre det på (har dårligt knæ).

  Jeg kan KUN anbefale flere oplevelser med dig Sanna. Jeg er med i onlineklubben – så kan jo være med GRATIS.

  Tak for dig.laughing

  Hanne Larsen

  Vi gør det sammen, men hver for sig. ALLE KAN DELTAGE.

  I 14 dage er fokus KUN på DIG og din krop. Kroppen som den er i størrelse, form, styrke m.v. – og med de hormonelle påvirkninger og skavanker vi oplever. Du vil over de 14 dage komme i mere RO & BALANCE i Krop & Sind.

  Vi laver yoga, meditationer og mindfullness sammen og hylder vores forskelligheder. Vi laver yoga for ALLE kroppe. Der er støttende YOGA TEKNIK videoer til begyndere eller øvede der mangler tips. 

  Du får hver dag en yoga-mail, hvor der er fokus på DIG og DIN krop. Du får daglig inspiration til, hvilket mindset og intention du kan tage med til dagens yogaoplevelse.

  Brug 14 dage på DIG. At finde ind til DIN kerne. At finde ind i en ro og balance du måske har længtes efter. Igen mærke glæde og forventning til tiden der kommer. Også at få lavet en god ny vane – MIG-tid, bare lidt hver dag.

  Igennem de 14 dage er fokus på igen at mærke kroppen, at blive mere bevidst om hele DIG. Helt grundlæggende at mærke, at DU er god nok, lige præcis som du er.

  HVIS VEJRET TILLADER – tag yogamåtten med udendørs. I haven, terassen, på båden, altanen, skoven, stranden – hvor som helst – når som helst.

  BLID, NÆRENDE FORKÆLELSE AF KROP & SIND

   

  I 14 DAGE LAVER VI:

  Dag 1 – Yin Yoga –  Bløde hofter 45 min.
  Dag 2 – Meditation – Fokus på åndedrættet (12 min.)
  Dag 3 – Yin Yang Yoga – Stærk & smidig (25 min.)
  Dag 4 – Yin Yang Yoga – Godnat og sov godt (45 min.)
  Dag 5 – Yin Yoga – DETOX  galdeblære-lever
  Dag 6 – Yin Yoga – Bløde skuldre, kontor-/stoleyoga, (20 min.)
  Dag 7 – Hatha Yoga – Baller af stål (20 min.)
  Dag 8 – Meditation – Mindfullnes for hele kroppen (35. min.)
  Dag 9 – Flow Yoga – Solen står op (15 min.)
  Dag 10 – Yin Yang Yoga – Smertefri ryg (30 min.)
  Dag 11 – Slow Flow (15 min.)
  Dag 12 – Yin Yoga – Blid aftenyoga (20 min.)
  Dag 13 – Yin Yoga – Sundhed til kvindekroppen. Blid, mindfull og nærende yin yoga der stimulerer nerve- og hormonsystemerne.
  Dag 14 – Lysmeditation (10 min.)

   

  GRATIS YOGAVIDEO – SE NEDERST PÅ SIDEN smile

  DU BLIVER GUIDET I:

   

  • Yin Yoga
  • Hatha Yoga
  • Yin Yang Yoga
  • Flow yoga
  • Meditationer
  • Mindfullness
   LÆS MERE: klik på billedet

  OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

  HVAD ER YOGA Cocktails?

  Det er et Online Event, som består af 14 selvhelbredende dage med MIG-tid. Du lærer (og mærker) en lang række yogastillinger, øvelser og teknikker.

  Flere har gennem tiden spurgt hvad yoga betyder. Yoga betyder “at forene” på sanskrit. Vi forener stillinger, åndedræt, tanker, følelser, krop & meditationer til RO & BALANCE i krop og sind.

  Du opnår også større viden omkring kroppen og hormoner, og hvordan krop, sind og hormoner hænger sammen.

   

   

  HVAD ER YOGA, MINDFULLNESS & MEDITATION?

  Yoga er blid bevægelse hvor du styrker, strækker og afspænder kroppen. Mindfulness  og meditationer er en måde du kan træne din bevidsthed på.

  Du er mindfull og meditativ når du er nærværende i det du gør. Det er en måde at få ro for de mange tanker. At være fuldt opmærksom på én ting og være nærværende,  iagttage, mærke med koncentration og opmærksomhed. Når vi træner sindet, lærer vi at være til stede i nuet og at give slip på tankemylder og alt det, der forstyrrer os.

  Det er en træning i at være i det der sker lige nu –  det vi oplever, sanser, føler,  tænker, og mærker. At blive bevidste og komme ind i en tilstand af væren. Når vi er bevidste står det også tydeligere for os, hvad der dræner os for energi – og hvad der nærer os. På den måde vil du ubevidst bringe mindfullness ind i hele dit liv og begynder stille og roligt at handle mere og mere mindfuldt og bevidst i hverdagen.

  SE MERE OM YOGA HER

   

    

  JEG HAR IKKE PRØVET DET FØR, KAN JEG VÆRE MED?

  Selvfølgelig! Alle kan være med. Måden jeg underviser på er altid rolig og i et mindfult tempo. Jeg viser stilligerne i lidt forskellige varianter. Derudover er der også 18 videoer med YOGA TEKNIK med i YOGA Cocktails, så der er yderligere hjælp til begyndere.

   

  JEG ER OVERHOVEDET IKKE SMIDIG OG SYNES OGSÅ JEG ER LIDT FOR TYK, KAN JEG VÆRE MED?

  Så er du netop kommet det rigtige sted hen. JA, du kan være med. Du bliver guidet efter hvad din krop kan og vil være med til. Der vises forskellige yogastillinger, så alle kan være med. Du vil kunne mærke at du får mere styrke og smidighed i kroppen. Der bliver også vist stillinger på forskellig måde, så du kan tilpasse dem din krop. Og der er YOGA TEKNIK videoer til 18 forskellige stillinger.

   

  HVAD MED UDSTYR?

  Har du ikke yogaudstyr som en yogamåtte, yogapølle, yogablok og et tæppe kan du alternativt bruge et par sammenrullede tæpper, 1 tyk bog og et tørklæde i et fast stof.

   

   

   

   

  HVORDAN FÅR JEG ADGANG?

  Når du tilmelder dig, kan du efterfølgende logge ind ved brug af din email samt en engangskode du modtager på sms.

   

   SPØRGSMÅL?

  Du er altid velkommen til at kontakte mig på online@yogabysanna.dk, hvis du har flere spørgsmål.❤️

  GIV KROP & SIND EN PAUSE

   OPLEV

  • Færre sygedage
  • Mere energi og glæde
  • Færre smerter og spændinger
  • Mere styrke og smidighed i kroppen
  • Bedre koncentrationsevne
  • Mere overskud
  • Bedre hukommelse
  • Mindre stress, angst & depression

  TUSIND tak endnu en skøn omgang yoga. Med din blide stemmeføring bliver man henført til roen inde i en. Sanna, din måde at forklare og vise yogaen på, er for mig unik. Du formår virkelig at skabe ro, nærvær, god karma og ikke mindst skabe rum for at alle kan være netop dem, som man er. Du udviser en medfølelse og forståelse som er sjældent set. TAK. 

  Lone Christensen

  DIN YOGALÆRER

   

  Sanna er uddannet yogainstruktør i Hatha & Yin yoga. Har flere tusind timers undervisningserfaring og er i fordybelse omkring hormonernes påvirkning af kroppen. Hun skal afsted i juni 2020 på yderligere 50 timers yin yoga uddannelse. Hun får også sin inspiration fra Dinah Rodriques, en fantastisk kvinde på over 90 år, som er ophavskvinde til Hormon Yoga Therapy. ….. SE MERE